Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Christina Nielsen klar til thailandsk debut i Blancpain GT World Challenge Asia

Sportscar racing 
10/05/19 

Det bliver debut på en thailandsk racerbane, når Christina Nielsen sammen med Darryl O’Young og resten af Craft-Bamboo Racing stiller op til anden runde af det asiatiske Blancpain-mesterskab den kommende weekend.
 


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen håber på flere af de vigtige mesterskabspoint, når hun sammen med Darryl O'Young og Craft-Bamboo Racing stiller op til anden afdeling af Blancpain GT World Challenge Asia den kommende weekend. Det bliver første gang, at danskeren, som så sent som i sidste uge kørte en afdeling af det amerikanske IMSA-mesterskab i Ohio, stiller til start på en thailandsk racerbane.

– Denne sæson er min karrieres travleste, men den er også utroligt spændende, og jeg ser frem til at prøve kræfter med endnu en bane, jeg aldrig tidligere kørt på. Jeg har hørt meget godt om Chang International Circuit, og samtidig bliver det fedt at komme tilbage og mødet holdet fra Craft-Bamboo Racing igen, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen: Vores mål er en podieplacering
Nielsen og O’Young stiller op i den samme Mercedes-AMG GT3, som de brugte til at sikre en podieplacering i første afdeling af det asiatiske mesterskab, der blev afviklet på Sepang i Malaysia. Og den hurtige dansker har gode forventninger til løbet.

– Der er flere ubekendte, eftersom jeg både skal stifte bekendtskab med en helt ny bane, mens vi stadig har en del at lære om vores Mercedes-AMG GT3. Alligevel har jeg en god fornemmelse efter at have oplevet teamet i aktion i Malaysia. Vores mål er absolut en podieplacering, men i hvert fald så mange mesterskabspoint, som muligt.

Blancpain World Challenge Asia hører til blandt de højst profilerede GT3-serier i verden og byder på hård konkurrence fra fabrikssupporterede racerbiler med mærker som Mercedes-AMG, Ferrari, McLaren, Porsche og Lamborghini. Hver afdeling afvikles á to 60-minuttersløb – ét lørdag og ét søndag.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Tidsplan - Blancpain GT WC Asia - Chang International Circuit

Fredag 10. maj
Kl. 12.30 (07.30) – Træning #1 (45 min)
Kl. 15.15 (10.15) – Træning #2 (45 min)

Lørdag 11. maj
Kl. 09.00 (04.00) – Træning #3 (30 min)
Kl. 12.02 (07.02) – Kvalifikation #1 (15 min)
Kl. 12.24 (07.24) – Kvalifikation #2 (15 min)
Kl. 15.30 (10.30) – RACE #1 (60 min)

Søndag 12. maj
Kl. 11.45 (06.45) – RACE #2 (60 min)

Livetiming: www.gt-world-challenge-asia.com/live#live-timing
Livestreaming: www.gt-world-challenge-asia.com/live

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • 12/05/19 - Buriram - Blancpain GT Series Asia
  •