Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

KØBES - Dele til Peugeot Spider

Job & handel 
10/05/19 

 
 
 

Købes: dele til Peugeot Spider

Vi leder efter en komplet trækaksel til venstre side (den korte) samt "skålen"/den udvendige del af knokkel-ledet, som sættes ind i gearkassens venstre side.

Vi har tabt en drivaksel-manchet, og i et langt løb er det selve drivaksel knokkel-leddet, som er gået til pga. manglende smørring.

Det haster med at finde et par stumper, er der nogen som har bare én af delene? Vi holder til i Jylland med kommer til Sjælland mandag/tirsdag, så kan hente i nærmest hele landet :-)

Mvh
Claus Møller - clauskmoller@gmail.com - 22604491
Alex Frederichsen - 26 18 73 21

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.