Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Beche Fuldender High Class Racings kører line-up for Le Mans

Le Mans 
08/05/19 

Le MansDen schweiziske kører Mathias Beche bliver den tredje og sidste kører i High Class Racings debut, i Le Mans 24 Hours i næste måned. Han vil indgå i teamet sammen med de to normale kørere, Anders Fjordbach og Dennis Andersen, i deres nye ORECA 07 Gibson racer.
 

Det danske team, der kører den fulde European Le Mans Series i LMP2 klassen, vil kunne drage stor fordel af Beches erfaring. Den 32-årige schweizer er en veteran i sportsvogns racing, og med mange års erfaring i at køre prototype biler. Han har således kørt adskillige sæsoner i både LMP1 og LMP2 klassen i Le Mans serien, og FIA World Endurance Championship. Han har vundet i begge serier, og højdepunktet i karrieren var da han i 2012 blev hyldet som vinder af European Le Mans Series.

Beche kommer ind i teamet efter at have kørt det meste af FIA´s World Endurance Championship 2018/19 ”Super Sæson”, hvor han kæmpede i toppen af feltet for privatkørere, hos Rebellion Racing. Det har resulteret i to podieplaceringer og en enkelt overall vinder på Silverstone, sidste år.

”Jeg er rigtig glad for at blive en del af High Class Racing for Le Mans 24 Hours, og jeg vil gerne takke Rebellion for at give mig denne chance”, udtaler Beche.


(Foto: Automotiv Press)

”Jeg vil bruge min erfaring fra de sidste par sæsoners store succeser og hjælpe Anders, Dennis og teamet til at få mest muligt ud af vores setup.” Beche har deltaget hele 6 gange i Le Mans 24 Hours, så det er en erfaren herre, det nordjyske team har hentet. I 2014 vandt han LMP1-L klassen der var en underklasse til det ypperste, LMP1-H, og så sent som sidste år kom han på det generelle podie i det sagnomspundne løb. Begge præstationer, som kører for Rebellion Racing.

Le Mans 24 Hours vil blive det tredje løb for High Class Racing, med deres nye ORECA 07 chassis, efter teamet skiftede fra Dallara til den franske producent, i vinterpausen. Teamet vil køre på Dunlop dæk til Grand Prix D’Endurance, og ser frem til den officielle Le Mans-testdag d. 2. juni, hvor de vil køre deres første omgange på Circuit de La Sarthe, forud for løbsugen.

2019 udgaven af Le Mans 24 Hours – den 87. udgave, løber af stablen d. 15.-16. juni.

High Class Racing


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Dennis Andersen
  • Le Mans
  • 16/06/19 - Le Mans - Le Mans
  •