Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen sluttede i top-10 på Mid-Ohio trods sublim indsats

SportsCar
Championship 

07/05/19 

Christina Nielsen og Katherine Legge sluttede på en 10. plads i søndagens IMSA-løb på Mid-Ohio Sports Car Course, hvor en imponerende indsats blev udfordret af påkørsel og tekniske problemer.
 

Christina Nielsen var flyvende i sin Acura NSX GT3 fra Meyer Shank Racing, da hun blot halvanden omgang efter starten på søndagens IMSA-løb på Mid-Ohio Sports Car Course havde kørt sig op fra en 15. plads til en femteplads i GTD-klassen. Alligevel måtte danskeren og den britiske makker, Katherine Legge, nøjes med en 10. plads i det benhårde amerikanske racerløb.

– Det var uden tvivl min karrieres bedste start, og selv om vi sluttede, hvor vi gjorde, havde vi en udbytterig weekend med mange positive elementer. Vi havde en suveræn bil, teamet udførte et perfekt arbejde, og vi var med helt fremme i kampen, forklarer Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Det var danskeren, som startede i den gule Caterpillar-sponsorerede Acura i det to timer og 40 minutter lange løb, som blev afviklet søndag aften dansk tid. Nielsen startede fra en 15.-plads i GTD-feltet efter en kvalifikation, hvor teamets valg af regnvejrsdæk desværre ikke viste sig at være det rigtige på en bane, som undervejs ændrede sig fra våd til tør.

Christina Nielsen: Vi er ikke langt fra en podieplacering
Christina Nielsen viste imidlertid imponerende fart, da løbet blev flaget grønt og var hurtigt oppe og blande sig i toppen af feltet, før hun under en overhaling fra en femte- til en fjerdeplads blev påkørt af en konkurrent og mistede positioner. Senere i løbet blev makkeren Katherine Legge udsat for tekniske problemer og måtte kortvarigt standse på banen, og disse hændelser var naturligvis afgørende for makkerparrets slutresultat.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

– Vi var stærke, og var det ikke for de ærgerlige episoder undervejs, havde vi haft en chance for at slutte helt i toppen. Men sådan er motorsport. Jeg synes, at vi tager rigtig mange gode ting med os fra denne weekend, og vi er ikke langt fra den podieplacering, som hele tiden har været vores mål. Ingen tvivl om, at teamet glæder sig til at komme tilbage på banen igen, og personligt ser jeg frem til at få en ny chance i bilen.

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Mid-Ohio
  • 05/05/19 - Mid-Ohio - SportsCar Championship
  •