Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen vinder VM for hold

FIA WEC 
04/05/19 

World Endurance ChampionshipMichael Christensen og holdkammeraten Kevin Estre sluttede i deres Porsche 911 RSR på tredjepladsen efter vanvittigt ræs i VM for sportsvogne på Spa. Med tredjepladsen sikrer de Porsche VM for konstruktører. Og makkerparret er nu kun 1 point fra at vinde VM for kørere, der nu skal afgøres på Le Mans.
 

Det seks timer lange løb var uforudsigeligt fra start, da løbet skiftede mellem sol, regn og voldsomme snebyger. Christensen og Estre lå til at kunne vinde løbet, som undervejs havde føring af alle konstruktørerne BMW, Ferrari, Aston Martin, Ford og Porsche. De to førende manglede deres sidste pitstop, men grundet endnu et voldsomt snevejr blev løbet flaget af 10 min. før tid.

“Det er det mest vanvittige løb nogensinde” sagde en glad Michael Christensen efter løbet. “Vi skulle hele tiden træffe de rigtige valg og forholdene var umulige at forudse. Til tider så det sort ud, men vi havde en god bil og teamet træf de rigtige valg. At vinde VM for Porsche er stort og at vi nu kun er 1 point fra at vinde VM for kørere havde vi ikke turde tro på inden løbet”.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Spa-Francorchamps
  • 04/05/19 - Spa-Francorchamps - FIA WEC - FIA VM
  •      D4 Enterprise Solutions