Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Forvirret weekend for Frederik Nymark og Nymark Racing

Super GT
Danmark 

03/05/19 

Super GT DanmarkEfter at Frederik Nymark og resten at Nymark Racing havde haft nogle gode testdage, var teamet klar til første afdeling af mesterskabet på Padborg Park. Det skulle dog vise sig at blive en weekend, der ikke gik helt som planlagt.
 

Frederik Nymark har til denne sæson fået en helt ny bil. Bilen var i løbet testdagene blevet rettet for lidt småfejl. Alt var faktisk blevet tjekket og rettet på den nye bil. Men et nyt problem opstod kort efter starten i det første løb.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter at have kvalificeret sig som nummer seks og skulle starte som nummer tre i første løb, gik det ret hurtigt op for både Frederik og resten af teamet, at bilen havde problemer med bremserne.

Frederik faldt fra nummer tre til nummer femten i det første løb på grund af sine bremseproblemer. Efter første løb fandt teamet en fejl på bilen, der faktisk ikke var blevet konstateret på testdagene. Fejlen blev forsøgt rettet inden andet løb skulle køres.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Fra starten af andet løb til slutningen af finalen kørte han sig fra plads som nummer femten til nummer ni. Det var således ikke den optimale start på sæsonen, men nu bliver bilen tjekket igennem igen og Frederik vil være klar til Ring Djursland lover teamet.

Mikkel C havde en lidt uheldig kvalifikation. Han havde faktisk fundet farten, men ramte en langsomtkørende bil på en af hans kvalifikations omgange og fik derfor ikke det optimale ud af kvalifikationen.

I første løb kørte han sig alligevel flot frem fra plads nummer sytten til nummer ni. I weekendens andet løb blev Mikkel C påkørt og måtte alt for tidligt en tur i pit for at få rettet skaden. I finalen startede Mikkel C fra plads nummer atten. Selv om han skulle starte med 20-25 liter ekstra brændstof i bilen end konkurrenterne, kørte han sig op på en fantastisk plads som nummer tolv.

Den store overraskelse kom fra Noah Watt. Efter at have sat en tid som nummer ti i den første kvalifikation gav han den virkelig gas i anden kvalifikation. HURTIGST af alle - Det unge talent viste på bedste vis, at han følte sig tilpas i hans nye racerbil.


Mikkel C
(Foto: Motorsporten.dk)

Med en sejr i kvalifikationen skal man starte som nummer otte i første løb. I første løb bliver Noah desværre ramt og måtte efterfølgende udgå. I andet løb viser han igen sin styrke og fightervilje, ved at køre sig fra plads nummer 22 frem til nummer 10. Dette flotte resultat gav ham en startplacering som nummer ni til finaleløbet.


Noah Watt
(Foto: Motorsporten.dk)

I finalen viser det unge talent fra Nymark Racing endnu en gang, at han føler sig rigtigt godt tilpas i bilen og løbet ender med en flot plads som nummer fire i det samlede mesterskab. Weekenden slutter dermed med et resultat, der gav Noah Watt en finale sejr i AM klassen.

Den anonyme kører i Nymark Racing hedder Nicolai Aaberg Hansen. Selv om der ikke var de store omtaler om ham og TV ikke havde fokus på ham, så havde han faktisk kørt sig frem som nummer fire i finale løbet i AM klassen. Det betyder at han ligger nummer 3 i det samlede AM mesterskab.


Nicolai Hansen
(Foto: Motorsporten.dk)

Sæsonen er lige startet, der er fire rigtig dygtige kører i Nymark Racing, så det ser rigtig godt ud for resten af sæsonen.

"Jeg havde ikke den bedste weekend og det havde Mikkel heller ikke, men vi ved hvad vi skal have arbejdet med ! Vores AM kørere gav den gas fra starten og på Djursland kommer vi tilbage alle fire" sagde Frederik Nymark efter weekenden på Padborg Park.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Mikkel C. Johansen
  • Nicolai A. Hansen
  • Noah Watt
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •