Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

GT4 European og Nicolaj Møller Madsen besøger Brands Hatch Circuit i England

Sportscar racing 
03/05/19 

Så er det atter race-tid, og denne gang finder det sted på den naturskønne bane Brands Hatch Circuit i England.
Banen er kendt for at være oldschool, og stedet hvor publikum er helt tæt på. Det gør oplevelsen på banen til noget helt særligt for mange racerkørere. Udover at være god for publikum, så er banen også bygget op omkring naturen, hvilket ikke ses ret mange steder.
 

“Jeg glæder mig altid lidt ekstra, når vi skal besøge Brands Hatch. Det er uden tvivl en af mine foretrukne baner at køre på, når det ikke skal være Nürburgring. Brands Hatch er et af højdepunkterne i årets kalender, fordi vi får lov til at køre på en 3,9 km kuperet bane”, udtaler Nicolaj Møller Madsen, racerkører for Phoenix Racing.

Nicolajs Audi R8 GT4 passer rigtig godt til Brands Hatch-banen. Det viste sig helt tydeligt sidste år, hvor han, sammen med sin medkører, tog sejren netop her. Så der er altså gode chancer for at hente to styks top 3 placeringer i denne weekend.

“Jeg er enormt glad for at være tilbage i England på en bane, hvor jeg har kørt de sidste tre år, og alle tre år med stor succes. Banen er vildt krævende og svær, så det kræver konstant koncentration, især i første sving der er blindt. Med et godt kendskab til banen, er jeg godt forberedt til denne weekend. Hvis ikke vi ender i top tre i begge løb, så tager vi meget skuffede herfra”, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Løbet i weekenden er sammensat lidt anderledes end mange andre. Alt foregår over kun to dage, hvilket betyder, at både træning og qualifying foregår lørdag, mens begge løb finder sted søndag. Da begge løb køres søndag med forholdsvis kort mellemrum, betyder det, at det er vigtigt at undgå buler, hvis man skal komme godt fra start.

Du kan følge løbet live via european.gt4series.com.

Lørdag:
11.40 - 12.40 | Træning 1
14.55 - 15.55 | Træning 2
18.35 - 19.25 | Qualifying

Søndag:
11.20 - 12.20 | Race 1
15.45 - 16.45 | Race 2

Husk også, at vi tager dig med behind the scenes via Nicolajs Vlog. Der udkommer et nyt afsnit hver aften omkring kl. 21.00, som viser livet som GT4-racerkører på nærmeste hold.
Besøg VLog

Race Club by Phoenix Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Brands Hatch
  •