Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Kenn Bach: Jagten på titlen sættes ind

DS3 Cup 
03/05/19 

Aalborg/Rudskogen: Sidste års DM-finale blev en weekend med et hårdt tilkæmpet DM-sølv for Kenn Bach, men det blev i allerhøjeste grad også startskuddet til jagten på mere. Nu står sæsonstarten for døren, for i weekenden tager Kenn Bach og resten af DS3 Cuppen hul på den nye sæson, og for Kenn Bach er det femte sæson, han er at finde i klassen.
 

Og målet? Det er at forbedre på sidste års titel som runner up:
- Det er jo farligt at blive nummer to... Der er kun én plads op, men rigtig mange at falde ned, så det kan jo næsten kun gå galt, griner han og fortsætter:

- Ej, jeg føler, at jeg er rigtig godt forberedt til i år. Sidste år kørte jeg hele tiden med fornemmelsen af, at jeg fandt mig rigtig fint til rette i bilen, men i år er det bare som om, den er længere inde på rygraden af mig. Det gav godt med årets testlejr i Italien, og det er helt sikkert godt at man er dus med bilen, forklarer han.


(Foto: Niklas Majgaard)

Kør klogt
Helt som sidste år er jagten på faste og stabile point det, som Kenn Bach ser som nøglen til at gøre det godt i den samlede tabel. Med mange nye udfordrere og fraværet af sidste års mester, Jonas Lynge, er det derfor et helt åbent felt, som rammer den norske asfalt i den kommende weekend.

- Jonas Lynge var vildt skarp sidste år, men i år tror jeg, vi er rigtig mange, der kan blande sig i toppen. Jeg er sikker på, at det bliver en tæt kamp hele vejen, og det bliver mega vigtigt at køre klogt. Det bliver nøglen til det hele, at der konstant bliver banket nogle point sammen. Jeg jagter fortsat en heatsejr, og den vil jeg have i år - men pointene i den samlede stilling er vigtigere, konstaterer han.


(Foto: Niklas Majgaard)

Årets indsats er blevet til i samarbejde med mange sponsorer, og enkelte nye har også sluttet sig til hos BACHCAR Racing.
- Der er fortsat masser af sponsoropbakning, og det er virkelig skønt at se, at både nye sponsorer og eksisterende støtter så flot op om projektet. Vi kører igen med VIP-arrangementer og events på Jyllandsringen, hvor sponsorerne også selv kan komme bag rattet, afrunder Kenn Bach.

Tidsplan:

Fredag
Fri træning 1 - 17.20-17.40
Fri træning 2 - 19.20-19.40

Lørdag
Kvalifikation - 10.30
Race - heat 1 - 15.45-16.15

Søndag
Race - heat 2 - 11.00-11.30

BACHCAR Racing
facebook.com/bachcarracing

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Kenn Bach
  • Rudskogen Motorsenter
  • 05/05/19 - Rudskogen Motorsenter - DS3 Cup
  •