Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Formel klasser

Christian Rasmussen jagter revanche

Int. Formel racing 
02/05/19 

Efter de to første runder i USF2000 serien, hvor det desværre ikke blev til det udbytte der var potentiale til, er Christian mere tændt end nogensinde på at få et godt resultat. 10-11 Maj køres 3. og 4. afdeling i sæsonen, på Indianapolis Motor Speedway, og her har Christian tænkt sig at vise dem alle, at han er tilbage i titelkampen.
 

De første to afdelinger der blev kørt i Saint Petersburg i Florida, var nu også et vink med en vognstang til konkurrenterne. For selvom det kun endte med en 4. plads og en 15. plads, så var det ikke mangel på fart der var årsagen. Tværtimod så var Christian faktisk hurtigste mand igennem hele weekenden. Og kun sort uheld i sidste sving i løb 2 betød at en ellers sikker andenplads pludselig blev til en 15. plads, da konkurrenten spandt rundt foran Christian, og gled ud i ham, da han forsøgte at nå udenom.

Alt det har Christian dog lagt bag sig nu. Han ved hvad han selv står for, og han har nu fået mere viden med hvordan flere af konkurrenterne kører. Nu er blikket stift rettet mod opgaven i om 9 dage. Indianapolis Motor Speedway er en traditionel racerbane, der er placeret inden i midten af den store ovalbane hvor INDY 500 løbet køres. Forholdene er enorme, for selve banen de skal køre på deler kun start/mållangside med ovalbanen, mens resten af banen er placeret indeni den store 4 km lange ovalbane. Ud over racerbanen er der også lige placeret 4 huller af en golfbane indenfor banen. De resterende ligger lige udenfor banen.

Christian kommer nu ikke til at spille meget golf på turen. Han er allerede fløjet til Jay Howard Racings hovedkvarter i netop Indianapolis. Han tog afsted d. 27. april, og skal teste med teamet op til løbet, og lægge strategier for løbet, så han er fuldstændig klar. Sidste melding fra Jay Howard Driver Development-lejren er at alt går efter planen. Vejret er 20-22 grader og lette skyer.

Christian melder tilbage at han glæder sig helt vildt til at skulle køre race igen, efter en måned uden aktivitet. Han rækker hånden ud til alle de fantastiske sponsorer der gør det muligt for ham at udleve hans drøm.
-Jeg er dybt taknemmelig for jeres støtte, og jeg vil gøre det ypperste for at give jer fuld valuta for jeres engagement. Jeg er oprigtig stolt af det samarbejde vi har, og går fokuseret og ydmygt til opgaven. Jeg ved vi kan få succes sammen.

I kan følge Christian via disse links:
www.usf2000.com/results/live-timing
roadtoindy.tv/race-control.html

RRacing

Dan Knudsen


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  •