Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang’s Sæsonpremiere nr. 30, startes på Jyllandsringen

Road Racing 
02/05/19 

Roadracingkøreren René Prang starter sin roadracingsæson nr. 30 på Jyllandsringen i den kommende weekend d. 4. og 5. maj. Der køres to løb som er første afdeling af DM i Classic SuperBike.
 

Det er fjerde sæson René Prang stiller op i classic roadracing med den samme Ducati 916 SP fra 1994. Den flotte ældre maskine blev totalskadet i 2017, og gennemrenoveret igen i 2018, hvor han lige nåede at afslutte sæsonen på den med to sejre.


(Foto: Erling Prang)

René Prang vandt DM i Classic Superbike i 2016 og 2017, men måtte tage til takke med en bronceplads i 2018, selv om han vandt de 6 løb han deltog i, ud af 8 i alt.


(Foto: Erling Prang)

Det er blevet til en enkelt træningsdag på Padborg Park, forud for sæsonpremieren i weekenden.

Ligesom sidste sæson, kører René Prang også Moderne Superbike på en Ducati Panigale S fra 2018, men har endnu ikke endelig planlagt hvilken løbsserie eller hvilke løb han vil køre i 2019.


(Foto: Erling Prang)

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •