Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

God sæsonstart for Ib Kragh og Ditte Kammersgaard

DM Rally 
02/05/19 

Modstanden var hård, da Ib Kragh og Ditte Kammersgaard lørdag tog hul på kampen om årets Danmarksmesterskab i rally. I Cimbern Rallye på de snævre og kurvevige veje i Nordtyskland end det nye makkerpar i den grå, hvide og grønne Skoda Fabia R5 på andenpladsen – midt mellem to andre mandskaber i identiske biler.
 

”Jeg havde forudset, at det ville blive en kamp mod Poulsen-brødrene Kristian og Roland i de to andre Skodaer i feltet, og det blev det,” siger Ib Kragh. ”Selv om Ditte og jeg endte på andenpladsen, var det et hammerfedt løb med gode prøver, som løbsledelsen skal have stor ros for, men vores eget serviceteam sørgede også for at give os den bedst mulige opbakning i vores første rigtige løb i den nye bil.”


Ib Kragh og Ditte Kammersgaard tog andenpladsen i Cimbern Rallye

Starten på Cimbern Rallye var god. Ib Kragh og Ditte Kammersgaard satte hurtigste tid på den første af de syv hastighedsprøver, men satte så tid til på de næste to hastighedsprøver i løbet.

”Ditte og jeg fik hurtigt noterne til at passe, men så begyndte jeg at opleve udfordringer med bremserne,” forklarer Ib Kragh. ”Pedalen begyndte at blive blød, og vi snurrede på prøve 3, så vi endte med at skulle bakke, og det kostede vel 15 sekunder.”

Med en udluftning af bremserne ved den første pause sørgede serviceteamet for, at teknikken herefter spillede.

”Og det gjorde noterne også, for derefter kørte det bare snorlige,” siger Ib Kragh. ”Vi sluttede på andenpladsen generelt – 16 sekunder fra Kristian Poulsen på førstepladsen – men tempoet var højt, så det lover godt for resten af sæsonen.”

”Udover luftboblerne i bremserne kørte Skodaen til UG. Gutterne fra serviceteamet sørgede for, at det spillede, og at vi fik løst de udfordringer, der opstod. Og ja, Skodaen var hammersjov at køre i. Og specielt på de udfordrende nordtyske veje. Det var virkeligt sjovt at køre på dem. Jeg glæder mig allerede til næste DM-løb i Kjellerup.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ditte Kammersgaard
  • Ib Kragh
  • Schleswig
  • 27/04/19 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: