Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

MB Racing stiller op i MASCOT DTC

DTC 
02/05/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRonnie Bremer kører fuld sæson i MASCOT DTC for MB Racing i 2019, mens Jan Magnussen deltager i udvalgte afdelinger af den danske Special Saloon-serie.
 

Blot to måneder efter offentliggørelsen af det danske motorsportsprojekt MB Racing, melder teamet sig nu på banen i 2019-udgaven af MASCOT DTC. Meldingen er i tråd med teamets ønske om at kombinere deltagelse i international GT4-serier med en aktiv tilstedeværelse på de danske racerbaner.

Det er den ene af teamets to stærke profiler, Ronnie Bremer, som stiller op for MB Racing i den danske topserie. Med sin deltagelse i alle DTC-kalenderens syv løb, tager racerkøreren således del i kampen om det prestigefyldte mesterskab


(Foto: MB Racing)

– Vi har fra begyndelsen haft ambitioner om at deltage i flere serier samtidig, og da muligheden for at stille op i MASCOT DTC bød sig til, greb vi den. Det giver os mulighed for at udnytte de stærke kapaciteter, som vi har investeret i teamet, og samtidig får MB Racing vist flaget på de danske racerbaner og ikke mindst overfor det danske publikum og vores samarbejdspartnere, lyder det fra Ronnie Bremer.

Ronnie Bremer i DTC som kører og coach
Ronnie Bremer er ubetinget en af DTC-seriens stærkeste og mest populære profiler. i 2014 vandt han NEZ-mesterskabet, mens han senest triumferede med sin sejr i Grand Prix Danmark i 2018. Sideløbende med deltagelsen i MASCOT DTC vil Ronnie Bremer også fungere som coach for DTC-seriens talenthold, som i år består af tre unge kørere.

Første udfordring for Ronnie Bremer og MB Racing finder sted i den kommende weekend, når DTC-sæsonen skydes i gang på Ring Knutstorp i Sydsverige.

Jan Magnussen i Special Saloon
MB Racings anden profil, Jan Magnussen, vil ikke – som det ellers tidligere er blevet meldt ud – stille op i årets udgave af MASCOT DTC. Frameldingen skyldes, at teamet, som Magnussen i begyndelsen af året indgik en kørerkontrakt med, har trukket sig ud af DTC-serien.

Danske DTC-fans får dog alligevel den tredobbelte mester at se, når Jan Magnussen vil gæste udvalgte løbsweekender og stille op i Special Saloon-serien med MB Racings Mercedes-AMG GT4-racerbil.

MASCOT DTC 2019
3.-4. maj: Ring Knutstorp, Skåne
17.-19. maj: Mindeparken, Aarhus
8.-9. juni: Jyllandsringen
6.-8. september: Jyllandsringen (dobbeltløb)
21.-22. september: Ring Djursland
5.-6. oktober: Jyllandsringen

MB Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Ronnie Bremer
  • Ring Knutstorp
  • 04/05/19 - Ring Knutstorp - DTC
  •