Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen og Kathrine Legge klar til kamp på Mid-Ohio

SportsCar
Championship 

02/05/19 

Christina Nielsen har fået tildelt endnu et løb i den amerikanske IMSA-serie, hvor hun den kommende weekend teamer op med Kathrine Legge for Meyer Shank Racing på Mid-Ohio.
 

Efter to Mercedes-AMG-løb med henholdsvis Strakka Racing i Intercontinental GT Challenge og Craft-Bamboo Racing i Blancpain GT World Challenge Asia, er Christina Nielsen tilbage hos det amerikanske Acura-team Meyer Shank Racing, når det går løs med tredje afdeling af IMSA-mesterskabet i GTD-klassen på Mid Ohio den kommende weekend.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

– Jeg har fået tildelt endnu et løb i IMSA-serien, da Jackie Heinricher, som står bag teamets Caterpillar-setup, stadig er besværet af en rygskade. Jeg er naturligvis beæret over, at teamet har peget på mig igen, og jeg er sikker på, at Kathrine og jeg bliver et stærk makkerpar i weekendens løb, forklarer Christina Nielsen.

Den danske racerkører gjorde sig godt bemærket i 12-timersløbet på Sebring i marts, hvor hun imponerede ved at køre Meyer Shank Racings ene Acura NSX GT3 Evo op gennem feltet i et ekstremt regnfuldt løb. Nielsen, som er dobbelt mester i IMSA-serien, ser frem til at kæmpe om et topresultat på banen, hvor hun i 2015 modtog en ’Hard Charger Award’ for sine modige overhalinger på den teknisk krævende bane.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen: Vi er optimistiske

– Mid-Ohio er en typisk klassisk amerikansk racerbane, hvor grænsen mellem succes og crash er hårfin. Med andre ord en bane, jeg virkelig godt kan lide! Det er hjemmebane for Meyer Shank Racing, og sidste år hentede teamet en podieplacering, så jeg er bestemt optimistisk omkring den kommende weekend, forklarer Christina Nielsen.

Foruden weekendens løb, som er det første af IMSA-sæsonens korte sprintløb for GTD-klassen, stiller Christina Nielsen også op for Meyer Shank Racing i sekstimersløbet på Watkins Glen til juni og 10-timersløbet Petit Le Mans på Road Atlanta til oktober.

Tidsplan – Sports Car Challenge – Mid-Ohio

Fredag 3. maj
10.05 (16.05) – Træning #1 (60 min)
15.15 (21.15) – Træning #2 (60 min)

Lørdag 4. maj
08.00 (14.00) – Træning #3 (60 min)
12.05 (18.05) – Kvalifikation GTLM (15 min)

Søndag 5. maj
13.40 (19.40) – RACE (2 timer 40 min)

Livetiming: https://imsatv.imsa.com/

Livestreaming: https://scoring.imsa.com/

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Mid-Ohio
  • 05/05/19 - Mid-Ohio - SportsCar Championship
  •