Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Topmotiveret Markussen er klar til titeljagt

DTC 
01/05/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipVentetiden er langt om længe forbi. I weekenden brydes vinterens stilhed af lyden af bulderet fra de ottecylindrede DTC-racerbiler, der samles til årets første løbsweekend. Michael Markussen har sommerfugle i maven og mærker forventningens glæde forud for sæsonpremieren på svenske Ring Knutstorp.
 

I vinterens løb er der nemlig sket mange forandringer for den koldingensiske racerkører. Hvor han sidste år var teamkammerat med Jan Magnussen i dennes team, er Markussen nu både racerkører og teamejer. En ændring, der gerne skal udmunde i et DTC-mesterskab når sæsonen er slut:

- Jeg synes i al beskedenhed at jeg har samlet et ægte vinderteam omkring mig til denne sæson. Der er viden, erfaring og gåpåmod i en grad, jeg aldrig har oplevet før, og det er præcis hvad der skal til for at gå målrettet efter at vinde mesterskabet, fortæller Michael Markussen, der så sent som i fredags var på Ring Knutstorp for at træne forud for sæsonstart.


Der er kun én plads, som tæller i år. Førstepladsen.

- Det bliver mit første løb på banen, og jeg fik både lært banen at kende og fundet nogle vigtige elementer i bilens opsætning, så jeg føler mig virkelig parat til at tage hul på sæsonen. Nu skal den bare have gas!

Med den nye titel som teamejer er der et stort ansvar for både bil, mandskab og så den bærende kraft i motorsportens verden: Sponsorerne. Det er til gengæld ikke noget, der kan ryste Michael Markussen:

- Der er mange arbejdsopgaver. Rigtigt mange! Men de sidste sæsoner har jeg haft mit eget team til at håndtere VIP-gæster og sikre at de får de bedst mulige oplevelser til løbene. I år høster vi frugten af alle vores erfaringer, og jeg er virkelig spændt på at byde vores gæster velkommen på Ring Knutstorp.


I år stiller Michael Markussen op i eget team, hvor hele familien Markussen bakker op

Michael Markussen og Markussen Racing's bestræbelser på at tage DTC-titlen anno 2019 kan følges løbende på facebooksiden Markussen Racing Club, der bliver opdateret løbende med både tekst og billeder.

Markussen Racing

Kim Gripping


Læs mere om:
  • Michael Markussen
  • Ring Knutstorp
  • 04/05/19 - Ring Knutstorp - DTC
  •