Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Syddjurs Racing: Padborg Open 2019

Danish Endurance
Championship 

01/05/19 

DEC - Danish Endurance ChampionshipEfter en lang vinterpause var der i weekenden endelig sæsonstart på Danish Endurance Championship på Padborg Park.
Syddjurs Racing havde vinteren over arbejdet på at klargøre og optimere teamets nye Suzuki Swift Sport 1.4 Turbo, men grundet leveringsvanskeligheder fra en underleverandør måtte Suzuki’en forblive i garagen til åbningsløbet, og startnummer 111 blev dermed monteret på 2018-vinderbilen, teamets hvide og blå Peugeot 106 GTi.
 

I lørdagens heat startede 111’eren bagest i feltet efter en tidstagning, hvor det virkede til at 111’eren lige skulle have banket vinterens kulde af stellet. Efterhånden som det lykkedes, bevægede den sig op gennem feltet og endte på en samlet andenplads.

I søndagens heat startede Henrik og 111’eren på en samlet tredjeplads for klassen. 111’eren var ved at genfinde sin topform og klassedysten var helt tæt, men knap halvvejs i løbet, og umiddelbart inden førerskiftet, oplevede Henrik en teknisk defekt og måtte lave en alt for tidlig parkering.

Det blev en ærgerlig afslutning på en ellers godkendt sæsonstart, men om ikke andet, så tikkede de første 25 point ind på kontoen.

Som mere nyt for sæsonen, så har teamet også indgået hospitality-aftale med det familieejede team, Team Sally Racing.

Team Sally Racing stiller op til sæsonen dels med tre DEC-biler, dels med uanede mænger af erfaring, viden, hyggelig atmosfære og fantastisk forplejning.

I maj kommer både Peugeot’en og Suzuki’en på banerne. Rasmus skal køre Peugeot’en til dette års Classic Race Aarhus, og i slutningen af maj vil Suzuki’en for første gang køre DEC – endda på hjemmebanen, Ring Djursland.

Syddjurs Racing
facebook.com/syddjursracing


Læs mere om:
  • Syddjurs Racing
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •