Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

En fantastisk weekend for alle BGK'erne, som deltog i DSK 1

Go Kart 
29/04/19 

3 Sejre, to i Cadett Junior og en i Cadett Mini - ialt 5 podiepladser til BGK'erne - Super flot.

BGK Caps blev luftet på podiet fem gang i weekenden.
 

I KZ2 Finalen idag, tog BGK'eren Emil Daniel Holm Lassen starten og førte feltet i de fem først omgange og måtte udgik fra P1 i en bremsesduel med nr. 2. Det har været en flot weekend for Emil Daniel Holm Lassen, hvor han var i Top 3 i alle heats. BGK'eren Gustav Krogh sluttede på en flot 8. plads i KZ2-finalen idag.

I OK Junior Finalen idag, lå BGK'eren Emil Tanggaard skiftede på P2 og P3, hvor Emil Tanggaard startede i P9 - Det var hårde dueller om Top 4 og Emil Tanggaard sluttede på en flot 4. plads.

I Cadett Junior Finalen idag tog BGK'eren Anton Saugmann Güllich sin anden sejr i weekenden efter en spændende og meget tæt kamp i Top 3. BGK'eren Christian Dannemand Jørgensen kørte en flot finale og sluttede på en super flot 4. plads med klub- & teamkammerater Tobias Bille Clausen på en flot 5. plads. BGK'erne i Cadett Junior i 2019 er så dygtige og stærke - Det ser lovende ud!

I Cadett Mini fik Oliver Fodor Rasmussen sin først DSK-sejr med Viktor Snebjørn Poulsen på en flot 3. plads. Debutanten BGK'erne Mika Rünitz kørte en flot 8.plads i huset. Romeo Haagh udgik i finalen fra P2 pga. en karting accident.

En dejlig weekend med dejlige minder for alle BGK'erne.

Khanh, BGK