Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bilhuset – CMD Motorsport: På toppen

DM Rally 
29/04/19 

På toppen, og det både mentalt, resultatmæssigt og følelses mæssigt, og her snakker vi om Nicolai Jensen/Horsens og hans indsats til DM1 i Rally, Cimbern Rally.
 

Her deltog han sammen med sin codriver, Vagn Åge Hansen, Vejle, i hans nyeste investering, en Opel Adam Cup bil, hvor han deltager i den helt nye cup på dansk grund, Adam Cup Denmark.

Bilhuset – CMD Motorsport, hedder teamet, og til den første afdeling af cuppen var der 8 ens biler til start, bilerne er så tæt på ens som muligt, så chauffør, codriver, og dæk er de parametre som er udslagsgivne.

Spændende var det, kunne Nicolai følge med de unge kometer, og der er også flere rutinerede kørere med, ingen kendt noget til magtforholdet og niveauet imellem de otte startende mandskaber.

Næsten perfekt slutresultat, 2’ere i cuppen på dagen, små 24 sekunder efter Sebastian Magnussen og Mette Jensen, og det var Nicolai godt tilfreds med.

Nicolai beretter:
- ’ sikke en stemning og positiv ånd, som der er blandt alle i cuppen på servicepladsen, den ånd bliver man helt høj og glad i låget af’.
’Vi havde en lille afkørsel på SS2, men det var der mange som havde i dette svære rally, og vi havde defekt samtaleanlæg cirka 30 % af tiden, så dette var en yderlig udfordring i rallyet’.

Powerstagen var SS6, her scorede Nicolai og Vagn Åge max point i cuppen, og det var virkelig en opturs oplevelse.

Prøverne i dette rally har en høj sværhedsgrad, teknisk svære prøver, og alle var inden løbet spændte på det reelle styrke forhold i cuppen.

Spændende bliver det også i næste afdeling den 25. Maj, hvor 2. afdeling af DM og dermed cuppen køres. Spændende om Nicolai og Vagn Åge kan træde et trin op af podie stigen, eller om andre byder sig ind.
ADAM CUP DENMARK, er et godt tiltag i dansk rallysport, fantastisk sammenhold til service, og så gives der gas, når lamperne tæller ned, i ens materiel, helt fantastisk.

Bilhuset – CMD Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 27/04/19 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: