Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jacobsen Motorsport - Fra top til træls

DM Rally 
29/04/19 

Fra top til træls, det var de tørre facts for Jacobsen Motorsport til DM1, Cimbern Rallye, inden den sidste prøve lå de med i kampen om podie pladserne i klassen, men et veritabelt regnvejr på sidste prøve (SS7) ændrede på det !!
 

Løbet var noget af en mundfuld, prøver af sværhedsgrad ’EKSTREMT’, 7 af dem i alt, og for Jan Jacobsen/Holstebro og Henning Kristensen/Resen startede løbet med en anden udfordring i staren af løbet, for Jan kunne simpelthen ikke få gradueringen af svingene til at passe med egen visuelle ind styring når svinget skulle køres, den rytme manglede.

Men efterhånden kom der mere rytme og mere tempo, og Henning kan sit kram i højre sædet, og efterhånden fik Jan has på det, og tro på noterne i forhold til svingene.

SS7 var løbets sidste hastighedsprøve, og inden denne lå Jan og Henning på en andenplads i klassen, hvor man skal holde kablet stramt, for at snakke med om de eftertragtede podie placeringer i Klasse 2, gruppe E.

Regnvejr og slicks er ikke en god kombination, og det fik Jan og Henning at føle på SS7, under en nedbremsning blokerede forhjulene, og Jan troede at han kunne nå at køre igennem svinget, men nej, det kostede en svagt trykket front, men køler og intercooler blev trykket bagud, og slangen til intercooleren blev trykket, og så forsvandt effekten til Opel Corsa OPC’ens stærke turbo motor. I situationen valgte de at køre ud fra prøven før tid, det var en ’træls’ tid, og dermed forsvandt en mulig podieplads, dog kom de i mål, bare med en dårligere placering.

Positivt, indtil da var farten i kørslen og stemingen i kabinen, træls herefter var de gode DM point som forduftede, men næste DM afdeling i rally er lørdag den 25. maj omkring Kjellerup, her genoptager de to herrer kampen mod værdifulde DM point i en hård klasse.

Jacobsen Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 27/04/19 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: