Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

KP Motorsport: Op på hesten igen

DM Rally 
29/04/19 

’Simpel kørerfejl’ - intet andet ord beskriver den så absolut trælse exit for KP Motorsport til 1. afdeling af DM i Rally – Cimbern Rallye – med base i byen Satrup, der skulle køres 7 hastighedsprøver, på helt fantastiske nordtyske snoede veje.
 

Klar som vand var de, faktisk så klar, at de næsten var gennemsigtige, Kenneth Petersen og Finn Richardt var klar og motiveret, til at skulle afprøve deres nye ’legetøj’, teamets nyerhvervelse, en Skoda Fabia Super 2000.

Starten på løbet, på SS1 og 2 kørte de sig i Top 10 generelt, ud af 95 startende mandskaber, Kenneth syntes bilen kørte fantastisk, en køreroplevelse at sidde bag rattet i sådan en firehjulstrukken Skoda, med 2 liters suge motor med masser af rå effekt.

Men !!!!!!!! , så SS3 skete der så det, som der IKKE måtte ske i debut løbet i DM regi, en rulle tur og straks exit fra motorløbet, dog inden personskader.

Kp fortæller:
- ’En simpel kørerfejl fra min side, jeg kørte for stærkt ind i en højre4, fik ikke skåret nok, og kom til at kører ovenpå rullestene, derefter var jeg kun passager bag rattet i egen bil, og selve afkørslen var som så udramatisk, men træls som bare F….. ’ !!!!!!!

Og ja , bilen er kraftig medtaget, både snuden, højre side, bagenden, så den er mærket efter afkørslen nærmest hele vejen rundt. Bilen er på liften, og nu skal alle de beskadige dele afmonteres, så skal skaderne gøres op, og kan karossen ikke laves, så skal der bestilles et nyt, fordi at, 2. afdeling af DM foregår på Kenneths fødselsdag lørdag den 25. Maj i Kjellerup, og der vil teamet meget gerne være med, UREALISTISK, ja det vides endnu ikke…

Teamet er KP Motorsports stærkeste side, og kan nogen nå at få en så ramponeret rallybil tilbage til køreklar stand, så er det teamet med base i Svinninge.

Kryds fingre for at teamet når sin mission, nu skal sammenholdet i teamet stå sin manddomsprøve.

KP Motorsport

Allan POST


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 27/04/19 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: