Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Noah Watt hurtigst i superfeltet

Super GT Danmark 
27/04/19 

Super GT DanmarkWauw! Den knægt kan bare køre bil. Noah Watt viste sig som den, der kunne køre den hurtigste omgang, da et fantastisk felt i OK MOBIL 1 SUPER GT blev sluppet løs på Padborg Park.
I 1. kvalifikation var Team Nymark Racing-køreren kun 10. hurtigst med en omgangstid på 59.313, men i 2. kvalifikation, for de 12 hurtigste, kom han under de 59 sekunder som den eneste.
 

Noah Watts omgangstid lød på 58.825, og den var ingen andre i stand til at komme under.

Kevin Rossel var tæt på med 59.022, og han var således næsthurtigst foran Team Fleslease.nu Strøjer Tegl-kollegaen Christian Sørensen. Rossel og Sørensen levede således op til forventningerne. Det samme gjorde Ole Petersen som nr. 4, Casper Røes som nr. 5 og Frederik Nymark som nr. 6.

Anders Jochimsen var faktisk hurtigst i 1. kvalifikation med tiden 58.825, og selv om han i 2. kvalifikation tabte sin bil i en sandkasse allerede på anden omgang, så holdt han derfra fast i en 7. plads. Det vil være dumt at undervurdere Jochimsen i denne sæson.

Mens Casper Røes fik vist, at han vil være med blandt de forreste, blev kvalifikationen en stor skuffelse for teamkammeraten Kristian Thorsen. Han var endog meget hurtig i formiddagens træning, men i tidtagningen sluttede han på den utaknemlige 13. plads.

Kevin Verner kan ikke være tilfreds med en 8. plads, men placeringen giver ham den fordel, at han starter fra pole position i søndagens 1. heat på Padborg Park.

For både Mikkel Mac - nr. 10 - og Martin Andersen - nr. 12 - var tidtagningen en stor skuffelse. De to har virkelig noget at revanchere sig for i søndagens åbningsløb på den sønderjyske bane.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •