Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - BAR preview

Formel 1 
05/03/03 

Efter hvad der svarer til 35 dages testkørsel og næsten 7000 km., er det er velforberedt Lucky Strike BAR Honda team, der nu spændt venter på starten på årets første Grand Pric løb.
 

For BAR teamet har Australiens Grand Prix altid været et af sæsonens højdepunkter, og det mener man også løbet bliver i år, ikke mindst fordi det er første gang at det nye kvalifikationssysten skal tages i brug.

For Jacques Villeneuve bliver det et gensyn med den bane han debuterede på i Formel 1 i 1996, hvor han startede løbet fra poleposition, samt sluttede løbet på anden pladsen. Sidste år måtte Villeneuve udgå efter 27 omgange med en beskadiget bagvinge.

Ny man i teamets anden racer er Jenson Button, der kommer fra Renault teamet.

Begge kørere ser fortrøstningsfuldt frem til løbet, samt det nye kvalifikationssysten.
Teamchef David Richards udtaler i den forbindelse:
"Der er ingen tvivl om at 2003 bliver en stor udfordring for os, i forbindelse med at vi vil frem i feltet. Jeg er overbevist om at den nye BAR Honda 005 vil kunne kvalificerer sig i top 10, samt køre både point og podieplaceringer hjem."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •