Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Syddjurs Racing: Sæsonstart i Danish Endurance Championship

Danish Endurance
Championship 

26/04/19 

DEC - Danish Endurance Championship – noget gammelt, noget nyt, noget blåt, noget lånt
Ved sæsonstarten af Danish Endurance Championship vil startnummer 111 atter være at finde på siden af 2018-mesterskabets vinderbil – en blå og hvid Peugeot 106 GTi. Gensynet med Peugeot'en bliver dog kortvarigt, da den kun agerer stand-in for teamets nye Suzuki Swift Sport 1.4 Turbo.
 

Vinteren igennem har teamet, i samarbejde med Lars Vendelbo Motorsport og College 360s Motorsportafdeling, ombygget den fabriksnye Suzuki efter alle forskrifter; Wiechers-sikkerhedsbur, Öhlins-undervogn, specialbremser, elektroniske brandslukning, datalogger med lagering af tekniske informationer eksempelvis ratudslag, støddæmpervandring, pedaltryk på gas og bremser og så videre.

Desværre skulle de sidste specialproducerede elementer vise sig at blive en udfordring for underleverandørerne.

I løbet af vinteren har teamets faste mekanikere også arbejdet på at gennemrenovere Peugeot'en, så den var klar til Classic Race Aarhus, og med en klargjort bil i værkstedet og få dage til sæsonstart, så var beslutningen let: Peugeot'en skulle (kortvarigt) køre DEC igen.

Når man ser bort fra ærgrelsen over Suzuki'ens fravær ved første løb, så er gensynsglæden med Peugeot'en stor. Desuden viser den nye teamsammensætning med den faste mekanikerstab, Lars Vendelbo og College 360 god synergi, og vi forventer at udvikle bilerne, eleverne og os selv på flere parametre.

Vi glæder os til at komme tilbage på banerne, og vi håber, at I tager med os.

God weekend!
Henrik Thomsen og Rasmus Pedersen

Følg teamet på facebook.com/syddjursracing


Læs mere om:
  • Henrik Thomsen
  • Rasmus Pedersen
  • Syddjurs Racing
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •