Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Vestjyde er snu som en ræv

Super GT Danmark 
26/04/19 

Super GT DanmarkLæg godt mærke til navnet Christian Sørensen! Han sidder i en flot blå bil fra Team Flexlease.nu Strøjer Tegl med nr. 61. Han er måske ét af de mest oversete talenter i dansk bilsport. Nu får han chancen på den helt store scene i et topteam i en superklasse.
Da 24-årige Christian Sørensen var otte år yngre, triumferede han som gokart-kører og kørte sensationelle resultater hjem. Han blev nr. 2 ved VM og nr. 3 ved EM, og forventningerne til ham blev speedet op
 

- Men jeg fik ikke rigtig taget springet fra gokart til de lukkede racerbiler, siger Christian Sørensen med et forlegent smil.

Han har kørt i to sæsoner i DTC. Hans talent blev spottet, men resultatmæssigt nåede han ikke sine forhåbninger. Nu forsøger han så at blive dus med en supertourisme-racer og stiller op til weekendens åbningsløb på Padborg Park i OK MOBIL 1 SUPER GT som én af favoritterne.

- Ingen tvivl om, at det er nu, jeg skal vise, at jeg kan være med helt fremme. Det er vigtigt for mig, at en mand som John Nielsen tror på mig, og det forpligter, siger Christian Sørensen.

Han er en usædvanlig personlighed i motorsporten.

Ved siden af sin racerkarriere læser Christian Sørensen til cand.merc. i finansiering på Aarhus Universitet, og vestjyden synes at være snu som en ræv med to udgange.


(Foto: Super GT)

- Selvfølgelig drømmer jeg om at blive heltidsprofessionel racerkører, men jeg er god til matematik og tænker analytisk, så jeg ved også godt, at det ikke er sikkert, at det lykkes. Selv om jeg er optimist. Derfor er det godt også at have muligheden for en anden levevej, forklarer Christian Sørensen.

Christian Sørensen bliver teamkollega med den 16 dage ældre Kevin Rossel, og de to er tidligere rivaler fra gokartbanerne.

- De fleste gange var jeg vist hurtigst, siger Christian Sørensen med et smil.

Han glæder sig til samarbejdet med netop Kevin Rossel.

- Kevin har den erfaring med supertourisme, som jeg mangler, og vi er mere teamkammerater end rivaler. Hvis vi i det sidste løb er de to, der kører om mesterskabet, så vil vi måske nok blive mere rivaler end kammerater.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •