Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Rossel: Det bliver vildt spændende

Super GT Danmark 
26/04/19 

Super GT DanmarkDen første styrkeprøve står for døren i Super GT, der for alvor ligner kongeklassen i den kommende sæson, og Kevin Rossel glæder sig til, at det går løs i et historisk stærkt felt.
 


Fra venstre: Kevin Rossel, John Nielsen og Christian Sørensen
(Foto: Stefan Mehl)

Foråret har for alvor meldt sin ankomst, og derfor er det tid til at skyde Super GT-serien i gang, som ligner en drabelig omgang med både nye stærke kørere og hold. Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl er et af de nye mandskaber og med John Nielsen som teamchef, er der masser af erfaring at trække på. Derfor er ambitionerne store hos Kevin Rossel, der med sit nye hold i ryggen ligner en topkandidat til en plads helt fremme i feltet.


(Foto: Stefan Mehl)

- Det bliver helt vildt spændende at komme i gang, og vi har haft nogle gode testdage. Det fortsætter vi med i ugen op til de første løbsdage, og jeg har fornemmelsen af at være kommet til et virkeligt stærkt mandskab, hvor der er styr på tingene. Der er mange topkørere med i feltet, og publikum kan virkeligt glæde sig til en serie, hvor der er mange, som vil kæmpe med om guldet, men jeg tror alligevel på, at vi kan være med helt i toppen, siger Kevin Rossel, der går ind til den første løbsweekend på Padborg Park den 27. og 28. april med en god mavefornemmelse.


(Foto: Stefan Mehl)

- Alle favoritterne ser skarpe ud, og så er der endda et par stykker ekstra, som har overrasket mig positivt under de første testdage, så der bliver mange at holde øje med. Derfor gælder det om at levere hele tiden, mens jeg trækker på et stærkt hold og ikke mindst John Nielsen. Det skal give mig en fordel, så jeg kan levere den ekstra tand, jeg søgte efter sidste sæson. Jeg tror i den grad på det, og nu har vinteren varet længe nok, så det er bare med at slippe hestekræfterne løs i den kommende weekend.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Team Flexlease Strøjer Tegl
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •