Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

International GT Open

Schandorff deltager i International top serie

GT Open 
26/04/19 

Efter kæmpe succes i starten af 2019 med en sejr i både 24H Dubai og Mesterskabet i Lamborghini Super Trofeo Middle East 2019 samt en podieplads i sit første Blancpain GT3 World Challenge Asia har der været stor interesse fra udlandet fra flere teams og løbs serier.
 

Udover i år at skulle køre Blancpain GT3 World Challenge Championship, Asia, skal Frederik Schandorff nu også køre den Internationale top serie GT Open i Europa, med deltagelse af fabriksteams og professionelle kørere.

Frederik Schandorff har valgt Team VSR som ham kender fra tidligere og også er den del af i Blancpain GT3 World Challenge Championship, Asia, så han keder derfor teamet ret godt og de stiller op med deres Lamborghini GT3 #66

”Jeg er enormt beæret over den interesse der har været omkring mig som person efter de gode resultater der kom i hus først på året og selv om der var mange tilbud at vælge imellem var det vigtig for mig at holde kontinuitet, så derfor faldt valget på VSR som jeg allerede kender, jeg tror vi står stærkt, vores sidste test i Barcelona samme med mange af dem der deltager i serien var vi P3 i den afsluttende test, så vi har store ambitioner, selv om der er mange stærke fabriksteams” fortæller Frederik Schandorff.

GT Open serie starter i den kommende weekend på Paul Richard banen i syd Frankrig og afvikles over 7 løbsweekender på alle de europæiske Formel 1 baner.

Frederik Schandorff får den erfarende Kineser Kang Ling som medkører og han har flere års erfaring i GT3 så der er lagt op til en super spændende sæson og forhåbentlig en masse podie pladser i både Europa og Asien.

”Det bliver en rigtig travl sæson for mig, med løb i Europa og Asien samt et par afstikkere til Danmark for at køre lidt DTC. Derudover bliver der en del test og mit arbejde som instruktør for Lamborghini skal også passes” udtaler Frederik og siger videre ”denne her sæson skal danne grundlag for min videre karrierer således mine præstationer skal være helt i top, hvilket vil gøre vejen til at leve af min sport noget nemmere”.

Kalenderen ser således ud:
27-28 april: Circuit Paul Ricard (F)
25-26 maj: Hockenheimring (D)
22-23 juni: Spa-Francorchamps (B)
06-07 juli: Hungaroring (H)
07-08 september: Silverstone (GB)
21-22 september: Barcelona (E)
12-13 oktober: Monza (I)

Kim D. Jensen


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Paul Ricard
  • 28/04/19 - Paul Ricard - GT Open
  •      ASETEK SIMSPORTS