Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Cimbern Rallye åbner Autoplus Dansk Super Rally 2019

DM Rally 
25/04/19 

DIF DM Autoplus Dansk Super Rally løber denne lørdag af stablen med første afdeling, der afvikles ved det efterhånden traditionsrige ADAC Cimbern Rallye lige syd for den dansk/tyske grænse.
I alt 89,30 kilometer specialprøve skal deltagerne ud på i 2019-udgaven af rallyet.
 

Sidste års vinder Esben Hegelund stiller ikke til start, det gør codriver Karsten Isaksen derimod. Og det bliver et rekordstort felt, der er til start i rallyet med centrum ved Satrup/Mittangeln. 118 deltagere er på listen, der er offentliggjort før starten går til rallyet, der ud over at tælle til Autoplus Dansk Super Rally, også tæller til Mini Rally Syd samt ADAC Schleswig-Holstein Rallye-Meisterschaft.

Regerende mester Ib Kragh (foto) kommer i ny formation med Ditte Kammersgaard som codriver og en ny Skoda Fabia R5, der kommer med bl.a. en sejr i Kongensbro Rally Grand Prix som forberedelse til DM-premieren. I det store felt er der også forventninger til Poulsen-brødrene Roland og Kristian, der også deltager i Fabia R5’ere, ligesom Kenneth Madsen i Suzuki og Kim Boisen i BMW forventes at ligge i den skarpe ende af feltet.


Den regerende mester, Ib Kragh, deltager med Ditte Kammersgaard som codriver
(Foto: Allan Post Christiansen)

Da prøverne offentliggøres fredag aften – og angiveligt alle er nye for deltagerne – bliver det ukendt land, mandskaberne skal ud i. Starten går fra Mittangeln/Sattrup ved Vollertsen klokken 12.00. Efter tre prøver returnerer de til service, inden yderligere to prøver køres. Som finale vender publikumsfavoritten - rundstrækningen i Süderbrarup - tilbage, hvor rallyteamsene kører fra 17.30.

Læs mere om rallyet på løbets hjemmeside: www.cimbern-rallye.de.

Følg resultaterne live på rallyresult.dk.

Sådan køres DIF DM Autoplus Dansk Super Rally 2019 – inklusive Danmarksmesterskabet i rally, R2 Super Rally Cup, Danmarksmesterskab historisk rally:

27. april, MSF Idstedt, Tyskland
25. maj, Kjellerup og Omegns Motorklub
29. juni, Grindsted Motor Klub
31. august, Slagelse Auto Sport
21. september, Automobil Sports Klubben Hedeland
12. oktober, KDAK Fyn


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 27/04/19 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: