Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Stort talent stiller op til gennembrud

Super GT Danmark 
26/04/19 

Super GT DanmarkCasper Røes fra Odense var bare en stor dreng, da han første gang sad i en supertourisme-racer. Nu er han en meget ung mand på 18 år, og i 2019-udgaven af OK MOBIL 1 SUPER GT kører han ud til den første omgang i Flexlease.nu-åbningsløbet i weekenden på Padborg Park med forventninger om, at han når det store gennembrud i den hidtil stærkeste superklasse.
 

Fynboen debuterede i finaleløbet i sæsonen 2017, og i 2018 kørte han hele sæsonen, og Casper Røes viste, at det ikke er for ingenting, at han betegnes som ét af de helt store talenter i dansk motorsport. Han vandt AM-klassen og sluttede på 6. pladsen i den samlede stilling.

Teamet er nyt. Nu hedder det Røes Motorsport. Men nummeret er det kendte.
- Jeg har altid nummer 7, fordi jeg er født den 7. juli, men der er mange andre, der også gerne vil have det nummer, fortæller Casper Røes.

Han holder dog godt fast i det, og det er tydeligt på en bil i nye farver, matsort med neongult.

Casper Røes føler selv, at han har forberedt sig på den bedst mulige måde.
- Det er foregået hen over vinteren, hvor jeg ikke alene har trænet fysisk, men også forberedt mig rent mentalt, og så har jeg siddet i timevis i en simulator, forklarer Casper Røes, der også har været ude i flere test på Padborg Park op til sæsonstarten.

Han er forberedt på, at han kommer i det hidtil stærkeste selskab i 2019-udgaven af superklassen i dansk motorsport.
- Selv om jeg i år er en del af pro-klassen, så er det helt klart min ambition at slutte i top-3, og jeg vil ikke holde tilbage for et mesterskab, siger Casper Røes med stor optimisme i stemmen.

Han er i øvrigt ikke alene i det team, der har hans far, Niels Røes, som teamchef. Kristian Thorsen fra Lunderskov er den anden kører i teamet, der håber at blive en succesrig talentfabrik i den nye sæson.

Den indledes med lørdagens tidtagning, hvor 24 kørere endelig slippes løs på Padborg Park som kåde økologiske køer, der første gang lukkes ud af stalden og kommer på græs.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Casper Røes
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •