Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Nicolai Sylvest skifter til BMW

ADAC GT
Masters 

25/04/19 

Nicolai Sylvest er klar til en ny sæson i ADAC GT Masters. Og den kommer til at foregå i helt andre rammer end de forrige sæsoner.
”Jeg har i de seneste år deltaget i en Mercedes i den tyske serie, men jeg har nu fået mulighed for at skifte til BMW,” fortæller den unge Team Danmark-racerkører fra Jægerspris. ”Jeg blev for få dage siden kontaktet af Team MRS GT Racing, som sidste år havde fulgt mig og havde bemærket min indsats i løbsserien. De indsætter en BMW M6 i serien, og nu har jeg skrevet kontrakt med dem for den kommende sæson om at deltage i ADAC GT Masters.”
 

Team MRS GT Racing har gennem flere år deltaget i ADAC GT Masters, og i år indsætter teamet en BMW M6 i løbsserien – en bil, som skal køres af danske Nicolai Sylvest og tyske Jens Klingmann. Tyskeren er fabrikskører for BMW.

”Klingmann skal køre sin anden sæson for os, men selv om Nicolai Sylvest bare er 21 år gammel, har Nicolai haft 40 starter i ADAC GT Masters og kunne sidste år opnå et personligt højdepunkt i serien, da han på Nürburgring sikrede sig en pole position,” siger Karsten Molitor fra Team MRS GT Racing.


I år kører Nicolai Sylvest denne BMW sammen med Jens Klingmann

”Jeg glæder mig meget til den kommende weekend,” siger Nicolai Sylvest forud for årets første afdeling af ADAC GT Masters, som finder sted på Oschersleben. ”Det er med kort varsel, at jeg har fået mit program på plads, men jeg føler mig i den grad klar til start. Jeg kender banen. Har kørt der før. Og jeg er overbevist om, at BMW’en nok skal passe mig.”

Løbet på Oschersleben køres i den kommende weekend og kan følges live på www.adac-gt-masters.de.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Oschersleben
  • 28/04/19 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •