Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Superklassen er klar til Eurosport

Super GT Danmark 
24/04/19 

Super GT DanmarkPublikum inviteres til superrace i weekenden på Padborg Park. Men der er også noget godt i vente for de mange tv-seere. OK MOBIL 1 SUPER GT kommer i denne sæson op på den helt store kardanaksel, og søndag debuterer Danmarks stærkeste felt på Eurosport.
 

Det er Discovery Network, der har overtaget tv-rettighederne til Super GT Danmark, og forventningerne i selskabet er store.
- Super GT er en lokal dansk rettighed i stærk vækst. Det er action, og vi kommer tæt på kørerne, og motorsport passer perfekt til vores kanalprofiler, siger COO og nordisk sportsdirektør Anders Antonsen.

Efter lørdagens tidtagning køres 2019-sæsonens åbningsløb på Padborg Park. For tilskuerne omkring den sønderjyske bane er det en heldagsoplevelse. Tv-seerne kan følge med fra kl. 14.00 og til 17.00, og på denne sidste søndag i april bringer Discovery dansk topbilsport på Eurosport 2 og på Eurosport Player og Dplay.

Det er Outside Broadcasting Danmark fra Esbjerg, der producerer superrace fra Padborg Park, og kommentatorer er Claus Elgaard og Thomas Wulff med Katrine Rasmussen som pit-reporter.

For manden bag Super GT Danmark og Legend Car Cup er tv-aftalen et gennembrud.
- Det, at vi nu er en del af 6’eren og Eurosport, er et ridderslag til kørerne og deres teams, og det fortjener de, siger Tom G. Pedersen.

Padborg Park


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •