Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kasper Nyman satser i 2019 på R2-klassen

Rally 
25/04/19 

Kører efter at forbedre sidste års 3. plads i R2-mesterskabet
Rallysæsonen 2019 begynder lørdag den 27. april med ADAC Cimbern Rallye i Slesvig med start og mål i Satrup og Kasper Nyman, Vejen og Claus Kammersgaard, Grindsted, er klar til at møde udfordringerne i klassementet for R2-biler.
 


Kasper Nyman tager en sæson mere i sin Skoda Fabia R2 og satser på at forbedre sidste års tredjeplads i mesterskabet
- Vi er klar til at møde konkurrenterne og der bliver uden tvivl kamp om mesterskabspointene, men vi vil køre efter at placere os i toppen og helst også gøre det bedre end tredjepladsen i sidste års opgør, fortæller Kasper Nyman.

Planen om at køre med i den nye ADAM Cup Denmark blev ændret i den 11. time, da Kasper Nyman besluttede at køre endnu en sæson i den Skoda Fabia R2, som han sidste år kørte til en samlet tredjeplads i R2-mesterskabet.

- Bilen er sammen med servicefolkene John Jepsen, Jeppe Andersen og Bent Andersen gennemgået fra A til Z, så vi er klar til starten på lørdag, tilføjer Kasper Nyman.
 

Kasper Nyman i sin Skoda Fabia R2 i sidste års semifinale og på vej mod en samlet tredjeplads i mesterskabet
(Foto: Specialpressen - autoMOTIV)


Claus Kammersgaard var sidste år aktiv i en historisk rallybil, men har i år afløst datteren Ditte Kammersgaard som co-driver for Kasper Nyman
Sammen med Claus Kammersgaard skal han møde sidste års mestre Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen i Peugeot 208 R2, Frank Nielsen og Per Brodersen i Citroën C2 R2 Max, Lasse Murmann Sørensen og Karsten Isaksen i Opel ADAM R2, den tidligere klassevinder Jens Kr. Pilgaard og Asger Kvist i Ford Fiesta foruden de yngre udfordrere Casper Venning og Michael Schnor i Renault Twingo R2.

- Det bliver uden tvivl en hidsig klasse, men det er bare cool. Claus og jeg kender hinanden godt fra de fem-seks sæsoner vi tidligere har kørt sammen, så vi kan gå til stålet straks fra starten, slutter Kasper Nyman.

ADAC Cimbern Rallye, der tæller som den første runde af årets Autoplus Dansk Super Rally, er på 190 kilometer inklusive syv hastighedsprøver med en samlet distance på godt 89 kilometer.
 

(Foto: Specialpressen - autoMOTIV)

Kasper Nyman Motorsport

Morten Dam - autoMOTIV/specialpress

Læs mere om:
  • Kasper Nyman Andersen
  •