Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Så er det nu for Kevin Rossel

Super GT Danmark 
24/04/19 

Super GT DanmarkDet var i det første sving i første heat i 2018-sæsonens finale. Kevin Rossel sad i bil nr. 14. Hans signatur-nummer. Rossel blev torpederet og fik smadret sin supertourisme-racer.
- Det var dér, nr. 14 døde, siger Kevin Rossel selv om sit gamle lykkenummer.
 

En afslutning, der må siges at være typisk for Kevin Rossel i 2018. Efter de to første afdelinger levede han helt op til selv de største forventninger, og han førte serien, men den helt store nedtur begyndte i Norge, hvor en defekt motor kom på tværs.
- Jeg endte som nr. 5 og var ikke i nærheden af det mesterskab, som jeg havde håber på, indrømmer Kevin Rossel.

Når han i weekenden stiller op i Flexlease.nu-åbningsløbet på Padborg Park, indleder han en ny sæson i OK MOBIL 1 SUPER GT i en helt ny bil med et nyt nummer. Rossel er nu nr. 60, og farven har også fået en anden lyd.


(Foto: Robert Wengler)

Kevin Rossel fra Vejle er blevet 24 år. Han skød frem som den helt store komet i den første supertourisme-sæson i 2015, hvor han viste sit ubestridte talent og kørte den hurtigste omgang. Det blev til en samlet 6. plads. Sæsonen efter sluttede Rossel på 4. pladsen, men han er endnu ikke kommet helt op på podiets øverste trin.

Han ved godt, at der er en risiko for, at han vil blive kaldt for det evige talent, der aldrig når helt til tops.
- Selvfølgelig er jeg under pres. Men jeg tager det ikke så tungt. Jeg ved, at jeg selv er den, der stiller de største forventninger til mig, siger Kevin Rossel.

Rossel er blevet tilknyttet Team Flexlease.nu Strøjer Tegl med John Nielsen som teamchef, og det har yderligere presset forventningerne til Kevin Rossel i vejret.
- Sådan er det. Men jeg ved også med mig selv, at jeg ikke selv vil nøjes med at blive omtalt som et talent. Det er nu, jeg skal vise, at jeg kan blive mester. Hvis jeg bare lænede mig op ad mit talent, så ville det være farligt, men det gør jeg ikke. Jeg ved, at jeg skal videre, og det er altså nu, lyder sæsonmålsætningen for Rossel.

Han har forberedt sig både på Jyllandsringen og på Padborg Park, og han forventer, at han skal under de 59 sekunder for en omgang på den sønderjyske bane, hvis han skal være hurtigst i lørdagens tidtagning.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •