Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 3

Christian Lundgaard nummer to i sidste Formel 3 test

FIA Formula 3 
19/04/19 

Den tredje og sidste test forud for årets Formel 3 sæson blev afviklet over to dage på grand prix banen Hungaroring ved Budapest, Ungarn. Her deltog Christian Lundgaard i et stærkt felt på 30 kørere, der alle skulle prøve dette års nye racere inden den prestigefyldte serie starter sammen med Formel 1 på banen ved Barcelona i Spanien om lidt over tre uger.
 

Christian Lundgaard og hans team ART Grand Prix, havde en svær dag onsdag, hvor farten rakte til en tid midt i feltet. Til gengæld fik den unge kører, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets juniorprogram, Renault Sport Academy, kørt masser af omgange og samlet masser af data og erfaring. Al den erfaring blev brugt torsdag, hvor Christian Lundgaard satte testens hurtigste tid om formiddagen. Den blev dog kort efter overgået af Ferraris juniorkører russiske Robert Schwartzman.


(Foto: Joe Portlock)

”Det var et par spændende dage” sagde Christian Lundgaard efterfølgende. ”Første dag var rigtig svær. Helt ærligt vidste vi ikke, hvorfor vi manglede speed, men vi satte os ned og fik kigget det hele igennem og fandt frem til, hvor vi havde arbejdet i en forkert retning. Så det var rigtig positivt at komme igen dagen efter og vise, at vi var tilbage på rette spor og igen var hurtige. Så generelt var det nogle gode dage, hvor vi fik ændret en svær situation til noget positivt og kom rigtig stærkt igen. Nu skal vi så fokusere på det første løb og så bliver det spændende at se, hvor stærke de andre er. Vi har masser af forberedelser og skal bare holde hovedet koldt. Vores tests er gået rigtig godt og det har været rigtig positivt, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med første løb”.

Første løb i FIA Formel 3 afvikles i Barcelona den 10.-12. maj.
Alle sæsonens Formel 3 løb kan følges på en af TV3’s TV kanaler.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • ART Grand Prix
  •      ASETEK SIMSPORTS