Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Frederik Nymark og Nymark Racing er snart klar

Super GT Danmark 
19/04/19 

Super GT DanmarkFrederik Nymark og Nymark Racing er i gang med forberedelserne til 2019 sæsonen. Tirsdag og onsdag havde teamet nogle testdage på Padborg Park og det var en meget positiv test for alle fire kørere og resten af teamet.
 

Når det ternede flag falder til årets sidste løb er næste sæson allerede i gang. Det gælder også for Nymark Racing. Inden de endelige planer om antallet af biler og hvilke kørere der skulle sidde i bilerne, slog nogle af teamets trofaste sponsorer til for at forbedre sæsonen.

Siden sidste år har teamet haft et problem med at få deres racertrailer helt op til værkstedet. Men her trådte to af teamets entreprenør sponsorer til. Thomas Karvonen fra Mads Boye og Morten Eriksen fra Hadbjerg Mur og Beton fik inden sæsonstart ordnet det problem, så der nu er fuld adgang til værkstedet.

For det ikke skulle være helt løgn, så faldt der endnu en appelsin i Nymark Racings turban. For at sikre Frederik Nymark havde så lidt problemer som muligt, kunne Thomas Karvonen fortælle Frederik at han har købt en helt fabriksny Super GT bil til Frederik til den kommende sæson.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Med disse fantastiske og grundliggende ting på plads, skulle kørerne på plads. Her har teamet igen fået samlet en blanding af erfaring og talent til både PRO- og AM mesterskabet. De fire Nymark Racing kørere har nu fået banket rusten af og testet nogle gange.

Da Frederiks bil kom sent hjem kunne han ikke teste ved årets første officielle testdag. Årets anden testdag gik med at køre bilens motor til - Den skal køres med lave omdrejninger i en times tid, og så kan man gradvis give den gas. Så Frederik brugte tirsdagen på at få gennemgået bilen og køre motoren til.

Onsdag blev der givet gas og justeret på bilen. Ret hurtigt fandt Frederik Nymark hastigheden i den nye bil. Allerede nu ser det lovende ud for sæsonen.


Frederik Nymark
(Foto: Nymark Racing)

Da Frederiks bil var helt ny til testen tirsdag og onsdag var der ikke kommet hverken maling eller dekoration på bilen, men nu er der tid til at Skovby Autolakering får malet bilen og resten af dekorationerne bliver monteret på bilen.

Teamets anden PRO kører, Mikkel C Johansen startede sæsonen mere uheldigt. På den første testdag nåede han kun at køre hele to sving før han blev påkørt af en konkurrent fra en anden klasse. Det betød at Mikkels bil blev så skadet at den ikke kunne køre resten af dagen.


Mikkel C
(Foto: Mikkel C)

Tirsdag var altså første gang Mikkel fik mulighed for at lære den nye bil at kende. Som den erfarne racerkører han er, brugte han tid på at lære bilen at kende. Efter frokosten begyndte selvtilliden at stige i den nye bil og omgangstiderne faldt tydeligt.

Onsdag var Mikkel C og hans nye mekaniker team kommet på bølgelængde og det var tydeligt at Mikkel havde fået en god grund ide om bilen og de nye folk han havde omkring sig.


Mikkel C
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter testen fortalte Mikkel C at han følte sig tryg med den nye bil og specielt de nye mekanikere, som arbejder på bilen.

"Jeg er rigtig glad for det nye team og de indputs som jeg får fra Michael Outzen, det hjælper mig meget. Min selvtillid vokser også når jeg føler mig rigtig tryg ved mine nye mekanikere og stoler på at de har styr på det, så jeg bare skal fokusere på at køre stærkt" fortalte Mikkel C efter testdagene.

Teamets ene AM kører hedder Noah Watt. Han har erfaring fra klassen. Han deltog også ved enkelte løb i klassen sidste år og det var tydeligt at se under testen. Den unge Watt satte fra starten af testen rigtig fine tider og han blev bare ved med at køre rigtig gode tider hele testen. Noah Watt fortalte også efter testen, at han følte teamet havde styr på tingene og følte sig klar til en rigtig sæson i Super GT.


Noah Watt
(Foto: Motorsporten.dk)

Med de tider som den unge Noah Watt viste under de to testdage, er der ingen tvivl om at han vil være med helt fremme i AM mesterskabet og vil køre efter en rigtig god position i det samlede mesterskab.

Teamets anden AM kører skal man heller ikke glemme. Nicolai Aaberg Hansen har fortid i det danske DTC mesterskab. Han er som flere andre skiftet til Super GT mesterskabet og har i år mulighed for at køre med om AM mesterskabstitlen. Nicolai H skulle, lige som Mikkel C, omstille sig fra kørestilen i en DTC bil, men det gik hurtigt med at få det på plads.


Nicolai Aaberg Hansen
(Foto: Motorsporten.dk)

Nicolai fandt ret hurtig ud af den nye bil og kom ned i nogle gode omgangstider. Han fik en masse erfaring med bilen og er sikkert med fremme i AM Mesterskabet. Han havde desværre lidt problemer med noget elektronik på bilen tirsdag eftermiddag. Man skal dog ikke være i tvivl, Nicolai er klar til en top placering i AM mesterskabet.

Nymark Racing har en testdag tilbage før sæsonen starter, der vil Frederik Nymark, Mikkel C og Nicolai H deltage, for at få de sidste småting justeret til sæsonens start den 27. og 28. april på Padborg Park.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Mikkel C. Johansen
  • Nicolai A. Hansen
  • Noah Watt
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •