Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Noah Watt glæder sig over teamskifte

Super GT Danmark 
17/04/19 

Super GT DanmarkEn Watt kommer ikke for at køre langsomt. Sådan er det bare. Heller ikke 16-årige Noah. Han drøner altså rigtig hurtigt rundt på Padborg Park, hvor han forbereder sig til en ny sæson i OK MOBIL 1 SUPER GT. På førstedagen var Noah Watt lige en tur i sandkassen, men ellers viser han, at han bare er så klar til sæsonens første løb den sidste weekend i april.
 

Noah Watt debuterede i 2018-sæsonen. Med skiftende held. Han nåede at vise, at han er ét af de helt store talenter i dansk motorsport. Men han var også uheldig, og flere gange satte tekniske problemer og buler en stopper for hans drømme.


(Foto: Motorsporten.dk)

I år er Noah Watt så en del af Team Nymark Racing, og ved onsdagens test er han i godt selskab med teamejeren Frederik Nymark og Mikkel C. Johannsen og med Michael Outzen som en erfaren teamchef. - Jeg glæder mig virkelig over, at jeg er skiftet til Nymark Racing. Der er bare styr på tingene, og det er et team, der kan vinde mesterskaber, siger Noah Watt.

I testen viser han hurtige omgangstider i en bil, hvor der er klistret et 6-tal på døren, og hvor farver og reklamer endnu mangler.


(Foto: Motorsporten.dk)


- Jeg ved ikke, om jeg kører med høj risiko? Men hvis jeg ville følge med de hurtigste, skal den altså ha’ maks gas, siger Noah Watt, der ser ud til at stortrives i godt selskab i Nymark-teamet.

Ud fra omgangstiderne vurderer Noah Watt, at de hurtigste i superklassen i dansk motorsport er under mininuttet på Padborg Park ved sæsonens første tidtagning lørdag den 27. april på Padborg Park.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Noah Watt
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •