Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Verner tilfreds med testdagen

Super GT Danmark 
17/04/19 

Super GT DanmarkTirsdag testede Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg den nye Super GT bil. Den nye bil i år er uden turbo, men til gengæld med en V6 motor. Teamet har forholdsvist hurtigt lært den nye bil at kende.
 

Da den nye bil er uden turbo motor er der lidt småting som skal læres. Kevin skulle lige have sin kørestil tilpasset bilen, der nu er med en motor med 6 cylindere. Teamet havde planlagt fire testdage, men de har ret hurtigt fundet et setup på bilen, som passer Kevin Verner.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tirsdag var teamets anden testdag. Kevin og Autoforum Racing Team Silkeborg prøvede nogle ting af med setup på bilen og fandt ret hurtigt frem til en løsning som virkede. Kevin kørte rundt på Padborg Park i en tid på 58,75 sekund.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den tid er så tilpas hurtig, at man er sikker på at have fundet det rigtige setup. Derfor vil Kevin og teamet ikke teste mere før sæsonens første løbsweekend den 27. og 28 april. Nu vil teamet gå bilen igennem og få monteret det sidste pynt samt sponsormærker inden sæsonstart.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 28/04/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •