Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Ups, Jens Kristian gjorde det igen

Rally 
15/04/19 

Ups, Jens Kristian gjorde det igen; en perfekt start på ’Yokohama Mesterskabs’ sæsonen for teamet fra Holstebro, erfarne Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen, begge Holstebro, viste mesterskabs takter fra sæsonstart af, og det med manér, i deres 90’er ikoniske rallybil, en Peugeot 106 KitCar.
 

Rally Grand Prix’et i Kongensbro var årets første indsats, og med 70 startende biler, så var feltet stort og stærkt, dog var koncentrationen rettet mod klassen og sejren i den klasse.

Prøven i asfaltværket i Kongensbro, den syntes Jens Kristian er sjov og udfordrende, med ’twist and turns’ hele tiden, så betyder bilens balance og styrerevner mere end rå effekt, og kørerne skal hele tiden være ON TOP, ren koncentrationsmæssigt, da linjen og apex igennem de tusinde sving i asfaltværket er vigtigt, for at holde en høj gennemsnitsfart, og sådan en Peugeot 106 KitCar, den har lav vægt, gode køreegenskaber, og god effekt, men en god bil dur’ kun, med en god chauffør.

Rå erfaring, det har Jens Kristian, og når han sidder i ’arbejdstøjet’ i kabinen, med den ene hånd på ruskindsrattet og den anden på ’golf’ gearknoppen, så er Jens Kristian ung i både tanke og udførelse.

Klassesejren, den var suveræn, og samlede 11. plads generelt, i så stort og stærkt et felt, det er bare ’FÆRDIGT ARBEJDE’, og det rakte ligeledes til deltagelsen i finale heatet, men vigtigst var sejren i klassen i de fire ordinære heat, DEN KOM, og hermed er teamet i front i klassen i Yokohama Mesterskabet i Vest udgaven i 2019.

Allan POST


Læs mere om:
  • Kongensbro
  • 13/04/19 - Kongensbro - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: