Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula 3

Frederik Vesti forrygende fra start

Formel 3 
16/04/19 

To sejre blev det til og en enkelt tredje plads, da 17-årige Frederik Vesti i weekenden på Circuit Paul Richard tog hul på årets første løbsweekend i det regionale europæiske Formel 3 mesterskab. Vesti er dermed fra start i spidsen for mesterskabet.
 


(Foto: Prema Powerteam)

”Næsten lidt for godt til at være sandt, men jeg kan jo se på pointstavlen, at den er rigtig nok! Min fornemmelse har dog hele tiden været god forud for weekenden. Ud fra de mange tests, jeg har kørt op til sæsonstart, havde jeg et klart indtryk af, hvor jeg stod. Jeg forventede af mig selv at være på podiet i alle tre løb og drømte selvfølgelig om 3 sejre. Jeg fik kun de to, en halvdårlig start ødelagde muligheden for den tredje. Men jeg er super glad og tilfreds, selvom et koblingsproblem ikke gjorde mine starter perfekte”, siger Vesti.


(Foto: Prema Powerteam)

I første løb startede Vesti 3’er bagved sine to teamkammerater Enzo Fittipaldi og Olli Caldwell fra Prema Powerteam. Der var tæt kamp allerede på første omgang, hvor Vesti formåede at komme forbi begge sine teamkammerater. I andet løb tabte Vesti fra en fjerde position starten til David Schumacher, men kom stærkt tilbage og fik indhentet hele 2.5 sekunder på sine to teamkammerater. Endnu en podieplads og denne gang som tredje bedste. I søndagens afsluttende løb blev der for alvor markeret fra Vesti. En pole position, hurtigste mand i de tre sektorer, der inddeler banen – og en sejr. Ren opvisning kunne det synes som, men det gir ikke anledning til at tage let på tingene.


(Foto: Prema Powerteam)

”Jeg har kæmpe stor respekt for mine konkurrenter og ved udmærket, hvad de kan. ALT skal lykkes optimalt for mig for at holde de bedste kørere på afstand, og jeg er sikker på, at mesterskabet bliver tæt”, slutter Vesti, som håber på endnu flere biler til start, når det går løs i sæsonens anden løbsweekend på Vallelunga banen nord for Rom den 3.-5. maj.


(Foto: Prema Powerteam)

Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  •