Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Lasse L. Sørensen og Team Flexlease.nu Strøjer Tegl går ind i NASCAR

NASCAR 
13/04/19 

Den tidligere DTC-mester Lasse L. Sørensen har med support fra Team Flexlease.nu Strøjer Tegl skrevet kontrakt med det Østrigske Team DEXWET DF1 Racing om en fuld sæson i det Europæiske NASCAR mesterskab. Mesterskabet køres med fuldt felt, 32 biler, på forskellige baner rundt om i Europa, og er pendant til den Amerikanske NASCAR serie. I serien deltager b.la tidligere Formel 1 verdensmester Jacques Villeneuve plus andre Amerikanske NASCAR stjerner.
 

Lasse udtaler; ”NASCAR var et naturligt valg for mig, fordi jeg syntes stadig, at jeg mangler noget erfaring i sprint race, før jeg hopper over i langdistance biler. Yderligere er der svært at finde en racer klasse, hvor der kun er en kører på bilen. De fleste klasser rundt om i Europa, som man kan komme til for penge, har to eller tre kørere på bilen. Jeg ønsker stadig at udvikle mig som racerkører, plus at vise mit talent. Derfor er det vigtigt at jeg kører i en serie, hvor der kun er en kører i bilen, og at jeg kun selv er ansvarlig for resultatet, når jeg sidder bag rattet. Jeg er mega stolt over den support, som folkene bag Team Flexlease.nu Strøjer Tegl har givet mig i forbindelse med denne kontrakt, plus at det er godt at have John Nielsen med på sidelinjen."


Lasse L. Sørensen med sin nye Teamchef i NASCAR

Lasse L. Sørensen har de sidste to år kørt DTC sammen med Team Flexlease.nu Strøjer Tegl, og vandt allerede mesterskabet i sit første år i serien foran Jan Magnussen. I 2014 vandt Lasse det Franske F4 mesterskab. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Yderligere er han lillebror til Aston Martin frabrikskøreren Marco Sørensen, som i 2016 vandt VM for professionelle sportsvogns kørere i Danetrain, sammen med sin makker Nicki Thiim.

Lasse Racing / Flexlease.nu Strøjer Tegl


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •