Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Michelin Le Mans Cup

Mikkel Mac på Paul Ricard: Stiller op i Le Mans Cup med Luzich Racing

Michelin
Le Mans Cup 

12/04/19 

Efter et succesfuldt år i International GT Open skyder Mikkel Mac den kommende weekend gang i 2019-udgaven af Le Mans Cup sammen med Luzich Racing. Et mesterskab vil udløse billet til 24-timers Le Mans.
 

Mikkel Mac tager i weekenden hul på et mesterskab, som i bedste fald kan udløse en billet 24-timersløbet på Le Mans i 2020. Dét er nemlig belønningen for at vinde Michelin Le Mans Cup, der ligesom European Le Mans Series honorerer vinderne med en billet til verdens mest berømte racerløb.


(Foto: Mikkel Mac Racing)

Mikkel Mac stiller op til første afdeling på den sydfranske Paul Ricard-bane sammen med Luzich Racing – teamet, som danskeren sidste år sikrede et mesterskab i International GT Open – og han er således tilbage bag rattet i en Ferrari 488 GT3.

– Jeg kender teamet og deres høje niveau, hvilket er den bedste start på en ny sæson. Det er min sjette sæson med et fabrikssupporteret Ferrari-team, så bilen er bestemt heller ikke ny for mig. Paul Ricard har jeg kørt på en del gange efterhånden, og vores test forud for weekendens løb er forløbet godt. Der er god fart i bilen, og vi sluttede som etter i den ene test og generelt som hurtigste Ferrari, lyder det fra Mikkel Mac.

Mikkel Mac: Vi har chancen for et Le Mans
Den erfarne GT-kører, som vandt European Le Mans Series i 2015 og International GT Open i 2018, skal dele bilen med den bronze-klassificerede franskmand Fabien Lavergne. Weekendens afdeling er den første af seks, inklusive Road to Le Mans-løbet, som afvikles som opvarmning til 24-timersløbet til juni. Løbene afvikles som totimersløb.

– Opgaven er den samme, som den har været de forrige år. Vi skal sikre os et mesterskab, og denne gang er der rigtig meget på spil, da vi har mulighed for at sende os selv direkte til 24-timers Le Mans, lyder det fra Mikkel Mac.


(Foto: Mikkel Mac Racing)

Tidsplan – Le Mans Cup 1 – Paul Ricard

Fredag 12. april
09.50 – Træning #1 (60 min)
17.15 – Træning #2 (60 min)

Lørdag 13. april
11.35 – Kvalifikation (15 min)
16.00 – RACE (120 min)

Opdateringer og resultater: www.lemanscup.com
Livestreaming (Youtube): goo.gl/KvUQdx

Michelin Le Mans Cup 2019
12.-13. april – Paul Ricard, Frankrig
10.-11. maj – Monza, Italien
13.-15. juni – Le Mans, Frankrig
17.-20. juli – Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanien
20.-21. september – Spa-Francorchamps, Belgien
25.-27. oktober – Portimao, Portugal

Mikkel Mac Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Paul Ricard
  • 13/04/19 - Paul Ricard - Michelin Le Mans Cup
  •      D4 Enterprise Solutions