Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 3

Christian Lundgaard igen med i toppen ved Formel 3 test

FIA Formula 3 
11/04/19 

Christian Lundgaard sluttede som næst-hurtigste mand, da anden test i den officielle FIA Formel 3 serie blev afviklet over to dage på grand prix banen i Barcelona. Det var omskifteligt vejr de to dage, med blandt andet masser af regn, så der var mange udfordringer, men også masser af muligheder for at få prøvet den nye bil af under forskellige forhold.
 

Christian Lundgaard, der kører for ART Grand Prix, blev kun slået af italienske Leonardo Pulcini, der har hele to sæsoner i GP3 bag sig. 30 kørere deltog i testen og alle er tilmeldt årets FIA Formel 3 serie, der er afløseren for GP3 og skal afvikles sammen med europæiske Formel 1 løb.

”Det var to rigtig udfordrende dage” fortalte Christian Lundgaard efter testen. ”Vejret gav masser af udfordringer, men vi kom igennem uden skader og vi fik prøvet en masse ting. Vi startede med en bil, der var svær at køre og som manglede fart. Men vi kom stærkt tilbage i regnen og fik sat nogle tider, der satte os lidt højere op på listen. Dag to brugte vi på at finjustere vores setup og vi fik det til at virke rigtig godt og kunne køre stærkt og sluttede endda med, at have den anden hurtigste tid. Så jeg har det rigtig godt med teamets præstation og det er rigtig vigtigt for os at have et godt setup her, da sæsonens første løb skal køres på den her bane”.

Sidste test inden sæsonstart finder sted på grand prix banen Hungaroring ved Budapest i Ungarn den 17-18. april.

Lundgaard Racing
www.christianlundgaard.com

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS