Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Marco Gersager og Carina Møller klar til sæsonens første danske start

Rally 
10/04/19 

På lørdag skal Marco Gersager og Carina Møller for første gang i denne sæson i kamp på dansk underlag. Og for første gang i GM Motorsports nye Suzuki Swift Maxi 2000. Det kommer til at ske ved det årlige Kongensbro Rally Grand Prix, som køres i Munck Asfalts store grusgrav mellem Aarhus og Viborg.
 

”Det bliver blot anden gang, at jeg deltager i løbet,” fortæller Marco Gersager. ”Det er et par år siden, at jeg har været til start der, og dengang kørte jeg i en Renault Clio Maxi. Enten må hastighedsprøven have ligget godt til mig, eller også må jeg have været heldig, for jeg lå treer til finalen. Desværre måtte jeg udgå med en knækket forbro…”


På lørdag starter Marco Gersager og Carina Møller i Kongensbro Rally Grand Prix

Kongensbro Rally Grand Prix tæller som en afdeling af den nationale turnering af rallysprints – Yokohama-meterskabet – men adskiller sig lidt fra de øvrige afdelinger af turneringen. Først køres der to heats på hastighedsprøven i den ene retning. Efter en mindre pause køres der to yderligere to heats, men nu i modsatte retning og – som noget specielt – går de 20 bedste hold videre til finalen.

”Jeg håber, at Carina og jeg ved dagens afslutning er bedste hold i en tohjulstrækker, og at vi har kørt fra nogen af de firhjulstrækkere, som er på startlisten,” siger Marco Gersager.

Det bliver tredje gang i år, at makkerparret fra GM Motorsport skal ud at køre i den hurtige Suzuki Swift Maxi 2000, der denne gang er udstyret med et nyt sponsorlogo, da Lukoil bogstaveligt talt er kommet med på vognen.

”Vi har dels kørt bilen i et rally i Holland, dels til en rallytest i Roskilde, og jeg føler efterhånden, at bilen og jeg passer rigtig godt sammen. Løbet i Kongensbro handler naturligvis om at få endnu flere kilometer i kroppen, inden vi i slutningen af april skal køre første afdeling af DM i rally. Men på den anden side. I et rallysprint er der ikke plads til at køre taktisk. Det er bare derudaf, og vi vil naturligvis gå all-in i finalen.”

Udover Marco Gersager og Carina Møller deltager GM Motorsports juniorteam – Mads Peter Carlsson/Sebastian Daniel Hansen – også ved Kongensbro Rally Grand Prix i deres Opel Adam.

GM Motorsport DK


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • 13/04/19 - Kongensbro - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: