Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Velkommen til det bedste superfelt

Super GT Danmark 
10/04/19 

Super GT DanmarkDe kan næsten ikke vente. Den sidste weekend i april går starten til 2019-sæsonens første løb i OK MOBIL 1 SUPER GT på Padborg Park, men allerede nu er forberedelserne ude i overhalingsbanen, og manden bag serien, Tom Gaarde Pedersen, glæder sig til at præsentere feltet på Pressedagen på den sønderjyske bane tirsdag den 16. april.
 

Det bliver en sæson med det hidtil største supertourisme-felt i Danmark.
- Det har været et stort mål at komme op på 25 kørere, og nu når vi målet, ikke alene er vi mange, men det er også det hidtil bedste superfelt, hvor alle sidder i V6-biler, siger Tom Gaarde Petersen.

Martin Andersen stiller op som forsvarende mester, og han kommer med sit dreamteam. Men udfordrerne holder nærmest i kø. Kevin Rossel, Christian Sørensen, Mikkel C. Johansen, Mikkel Mac, Ole Petersen, Frederik Nymark er blot nogle af udfordrerne til mesteren, og helt unge talenter som Casper Røes og Noah Watt har ikke tænkt sig at holde sig tilbage.

- For mig er der ingen tvivl om, at det i Super GT Danmark bliver det sværeste mesterskab at vinde i dansk bilsport 2019, siger Tom Gaarde Pedersen.

På Pressedagen den 16. april stiller kørere og teams sig ikke blot til rådighed for pressen. Det bliver også en meget vigtig testdag, hvor kører og bil og team skal finde det rigtige match. Alle er velkomne på Padborg Park fra kl. 9.

Super GT Danmark