Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

YT-Nordic fortsætter i 2019

Youngtimer 
08/04/19 

Foreningen Yt-Nordic blev skabt i foråret 2018, foreningens formål er at støtte op om udvalgte Youngtimer løb, og gøre dem endnu sjovere for deltagere, mekanikere og officials.
 

YT-Nordic havde i 2018 stor succes med at indsamle, og uddele præmier ved tre Youngtimer arrangementer, og til finalen på Ring Knutstorp bespiste YT-Nordic lørdag aften ca. 80 kørere, mekanikere og hjælpere med helstegt gris på grill med tilbehør, og sluttede det hele af søndag eftermiddag med et vulgært overdrev af præmier, hvor ALLE vandt noget, og mange vandt mere end én præmie.

Foreningen modtog i øvrigt Historisk Motorsports pokal for ”Årets initiativ” i 2018.

Nu er YT-Nordic gået i gang med forberedelserne til 2019 sæsonen, og uden at afsløre alt for meget, så kommer 2019 til at byde på endnu mere, af det der virkede godt, ligesom at planlægning og afvikling bliver skåret endnu skarpere.

Alt dette lader sig kun gøre med hjælp fra gavmilde sponsorere og præmieleverandører, og foreningen kan med stor glæde konstatere at de fleste sponsorere fra 2018, - også er med i 2019.
Derudover er flere nye sponsorer kommet til, så det kan vel kun blive godt.

YT-Nordics sponsorere og præmieleverandører bliver løbende præsenteret på foreningens facebook side: facebook.com/YTNordic/.

Det er også på denne side det afsløres hvilke arrangementer der støttes i 2019, hvad der kommer til at foregå, og her du finder eventuelle invitationer.
Derudover vil der være up-dates, billeder og rapportager, så der er masser af gode grunde til at ”like” og følge siden.

Thomas Bakke
YT-Nordic