Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Blancpain GT Series Asia

Schandorff på podiet i sit første GT3 løb

Blancpain GT
Series Asia 

08/04/19 

En perfekt afslutning på weekenden i Blancpain GT3 World Challenge Asia hvor Frederik Schandorff sammen med han medkører Alex Au kørte en P2 hjem i Race2 på formel 1 banen Sepang i Malaysia.
 

Op til weekenden skulle de for første gang teste den nye Lamborghini Huracán EVO GT3 racer og de første par træninger gik med at få raceren sat rigtig op, og selv om der blev arbejdet en del på dette, sluttede de af med en P6 i den sidste officielle træning.

I lørdagens kvalifikation blev det til henholdsvis P9 og P8 - den sidste sat af Frederik, hvilket var de samme startplaceringer de skulle starte i løb 1 og 2, hvor Alex skulle starte i bilen i heat 1 og Frederik i heat 2.

Heat 1 gik ikke helt som forventet; efter en rigtig god start og fra en P3 skulle de i pit for at skifte dæk og det tog endda noget længere end forventet, da hjulbolten på det ene baghjul ikke kunne komme af, hvilket betød at de rykkede et stykke tilbage og måtte sende raceren af sted med gamle dæk på.

Ved Pitstop hvor der skulle være førerskifte kom de desværre et sekund for tidlig ud og fik derfor en drive through, så da Frederik igen var på banen stod der P21 på tavlen!!

Efter brillant kørsel sluttede Frederik på en P13 da de passerede det ternede flag hvilket var super flot kørt på gamle dæk som stadig ikke var blevet skiftet.

Der var dog dømt mega comeback i Heat 2 i dag hvor der ikke var nogen slinger i valsen og en super flot præstation at køre en P2 hjem i første løb i GT3 i et eller rigtig stærkt felt.

”Jeg er helt vildt glad og stolt af vores performance her i weekenden. I går var vi uheldige, men i dag kørte det og jeg er super glad for allerede i mit første GT3 løb at være på podiet, det er så fedt. Nu skal vi hjem og forberede os til næste løb der køres i Thailand først i maj. Tusinde tak til min sponsor PR Electronics og mit Team VSR for at gøre dette muligt” siger Frederik efter en tur på podiet.

Kim D Jensen


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Sepang
  • 07/04/19 - Sepang - Blancpain GT Series Asia
  •      ASETEK SIMSPORTS