Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Michelin Le Mans Cup

KEO RACING kører LE MANS CUP LMP3

Michelin
Le Mans Cup 

04/04/19 

KEO Racing kører i 2019 Le Mans Cup i LMP3 klassen - Det bliver Michael Markussen og svenske Joakim Frid der skal sidde bag rattet på holdets Ligier JS P3
 


(Foto: KEO Racing)

Kim Olsen, teamejer KEO Racing: "Vi er glade for at kunne annoncere vores adgang til 2019 Le Mans Cup.

Vi er stolte over at vi kan præsentere et rent nordisk hold, hvor folkene bag teamet er danske / svenske. Alle i teamet har været involveret i motorsport i lang tid. Begge vores kørere er startet med go-kart, og efterfølgende har det stået på formel biler og touring cars.

Vi kender Michael fra Formel Renault, hvor han i 2013 kørte et enkelt løb for os. Over vinteren har han testet vores LMP3 racer, Ligier JS P3 i Portimão og Barcelona”.


Michael Markussen.
(Foto: KEO Racing)

”Jeg har arbejdet på et internationalt racerprogram i lang tid, for at supplere min DTC-sæson, og jeg er meget begejstret for at have min debut i en LMP3 i år. Det er virkelig fantastisk, siger Michael Markussen”.

Michael Markussen deltager i de to første løb i Michelin Le Mans Cup, som finder sted på de to Formel 1 baner, Paul Ricard (Frankrig) og Monza (Italien). Derefter går det løs i juni, her skal vi møde vores største udfordring, løbet på Le Mans banen som køres lørdag formiddag, forud for eftermiddagens Le Mans 24H start.

Svenske Joakim Frid har tidligere kørt race i LMP3 og senest har han testet bilen i Barcelona. Han vil være i bilen i den første afdeling af i LMP3 Le Mans Cup 2019, som køres på Paul Ricard.


Joakim Frid.
(Foto: KEO Racing)

Joakim har efter et break på ca. 10 år genstartet sin karriere og han har siden 2016/17 arbejdet på at køre internationalt.

“Det at få muligheden for at komme til start med en LMP3 i Le Mans Cup, bliver et af de største øjeblikke i min karriere, siger Joakim”

KEO Racing


Læs mere om:
  • Joakim Frid
  • Michael Markussen
  • KEO Racing
  • Paul Ricard
  • 13/04/19 - Paul Ricard - Michelin Le Mans Cup
  •