Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

#RAC37EAM – Nyt navn, samme gamle kendinge

Legend Car 
04/04/19 

10 år skulle der gå, før Mike Mathiesen igen bliver en aktiv del af dansk motorsport. Meget er sket, men på nær de mere grålige nuancer, så er det meste ved det gamle.
Pausen fra motorsport har været svær, men sporten kræver både meget tid og mange penge. Prioriteten med 4 små børn og husbyggeri i hovedet, krævede en pause fra sporten, for at få enderne til at nå sammen. Kærligheden til sporten forsvandt dog aldrig og nu er tiden der igen til at forfølge drømmen.
 

På trods af den lange pause, er det lykkedes Mike at samle det gamle hold, hvor bl.a. Bjarne Haun siden 90érne, har været en trofast del af Mikes motorsportskarriere. Familien følger også trofast med, men der er dog et nyt strå i hatten, nemlig Tom Kristensen (Billund).

Mikes comeback til de store danske asfaltbaner, bliver i Legend Car Cuppen, hvor feltet igen i år forventer at slå ny deltagerrekord (foreløbig 49 tilmeldte). Legend Car klassen er meget tillokkende og bilerne er enorm sjove at køre tæt race i. Der er investeret i en helt ny bil, som først er fuldstændig skilt ad for derefter at blive samlet igen. Teamet var i torsdags på Padborg Park for at teste (billede ovenfor), men som alle racer interesserede ved, så blev de sidste stumper samlet onsdag nat. Billedet nedenfor viser derfor Bjarne, som sent på aftenen laver de sidste justeringer, inden bilen er klar til at blive læsset i traileren.

Hvis nogen kan huske tilbage til Mikes tidligere racerbiler, så kan de se, at mange af klistermærkerne på den nye racer, er identiske med dem der sad der for 10 år siden. Mikes gamle og trofaste sponsorer vil igen være med på rejsen og har lagt den fornødne kapital til, at comebacket kunne realiseres.

Der skal derfor lyde en stor tak, til de erhvervsdrivende som har gjort det muligt. Her skal nævnes www.JensenJensen.dk, www.BillundBageri.dk, www.HvidevareCenterVest.dk, www.CmLakOgSkilte.dk

På billedet til venstre, ser i Mike sætte en sandwich fra Billund Bageri til livs. De har i år valgt at sørge for forplejningen til alle teamets test og racedays.

Til Testen fik teamet også hilst på klassens hovedsponsor OK Mobil 1. De har i år besluttet, at der ikke skal være langt fra klassens hjemsted Padborg Park, til en tankstander med 100 oktan.

Alle racerkørere vil vinde og #RAC37EAM er ingen undtagelse. Konkurrencegenet er dybt integreret i teamets dna og vi vil alle yde det der skal til, for at give de rutinerede herrer kamp til stregen. Det er dog vigtigt også at pointere, at teamet er bygget op omkring fællesskab og kærlighed til motorsport. Det er bl.a. det der har gjort det muligt at samle den gamle hold og sponsorer.

Vi kan ikke vente til sæsonen starter og ser frem til en masse godt race og gode stunder i 2019.

#RAC37EAM


Læs mere om:
  • Mike Mathiesen
  •