Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Rossel styrker teamet med Jesper Lange

Super GT Danmark 
02/04/19 

Super GT DanmarkDet er stærke kræfter fra sportens verden, når racerkører Kevin Rossel tilknytter fodboldspiller Jesper Lange til et team, der går efter en topplacering i Super GT-klassen.
Til denne sæson er Kevin Rossel skiftet til topmandskabet Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl med John Nielsen som teamchef, og oprustningen fortsætter i jagten på succes på asfalten.
 

Det kræver et stærkt team i ryggen, og her tilknytter Kevin Rossel nu fodboldspilleren Jesper Lange som ansvarlig for salg og netværk. Kendskabet til elitesport og eksponering har været afgørende faktorer, men det er ikke den eneste grund til, at der er store forventninger til samarbejdet.


Kevin Rossel styrker teamet med Jesper Lange

- Jeg er ved at tage det næste trin i min karriere, og det er i alle aspekter, at vi skal hæve niveauet. Jeg er kommet til det bedste hold i Danmark, og det åbner nogle nye døre for mig. Derfor vil vi bygge på teamet, så vi kan fortsætte udviklingen, og vi kan bare se, at tingene passer godt sammen med Jesper. Han ved selv, hvad det kræver for at være med på topplan i sport, og det er fedt at arbejde sammen med en mand, der har været igennem de samme ting. Vi er to sportsfolk, der kan relatere til hinanden, og så har vi bare en god kemi, hvilket selvfølgelig også er vigtigt, konstaterer Kevin Rossel, der allerede har sendt Jesper Lange på banen. Den nye mand er gået til opgaven med den angrebsiver, der kendetegner ham fra grønsværen, og han har taget motorsporten til sig med det samme.

- Det er enormt betagende og spændende at arbejde sammen med en mand, der er så dygtig til sin sport. Kevin er skarp både på og udenfor banen, og han har de samme værdier, som jeg har. Det er vigtigt i en verden, hvor du lever af og med dine samarbejdspartnere, og for mig er det sindssygt vigtigt, at jeg kan stå inde for ham. Jeg kan se meget af mig selv i ham, fordi han er der, fordi han elsker at køre, og han indeholder meget mere end bare det at køre for at leve af det. Det er inspirerende, og jeg håber, at jeg med min erfaring fra sportens verden kan skabe interesse for både sporten og personen, så fællesskabet kan drage nytte af det. Det er en mulighed for at hjælpe et stærkt team videre med det næste sjove skridt, og det sætter jeg en stor ære i, lyder det fra Jesper Lange, der sideløbende også tilknyttet Middelfart Boldklub i 2. division.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •