Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Stjernekører slutter sig til superklassen

Super GT Danmark 
25/03/19 

Super GT DanmarkMikkel Mac er tidens mest succesfulde danske Ferrari-kører på de europæiske baner, og med sin nyligt offentliggjorte deltagelse i Le Mans Cup har han sat kursen mod Le Mans 2020. Men den hurtige stjernekører og tidligere mester i European Le Mans Series vil også konkurrere på de danske baner i år. Med sin deltagelse i Super GT Danmark vil Mikkel Macs store danske publikum få mulighed for at følge ham på nærmeste hold i den kommende sæson.
 

Mikkel Mac bliver en del af Team Jørgen Hansen Biler, og for første gang stiller han op i alle sæsonens syv løb, og dermed er der nu udsigt til yderligere trængsel på podiets øverste trin.

– Det er fantastisk, at jeg nu får muligheden for at køre med om mesterskabet, siger en glad Mikkel Mac, der flere gange i enkelte løb har vist sin klasse i Supertourisme-eliten.

Ferrari-køreren skal i denne sæson køre seks to-timers løb på baner som Monza, Spa-Francorchamps og Paul Ricard. Men han stiller altså også op på Padborg Park, Ring Djursland, Jyllandsringen og den københavnske bybane på Bellahøj i en Super V6.

– Jeg er vild med Super GT-klassen, fordi bilerne og de danske baner passer perfekt til hinanden, og der bliver kørt noget rigtig tæt race, lyder det forventningsfuldt fra Mikkel Mac.

Og Mikkel Mac ser med begejstring frem til at få endnu flere løb på årets kalender.

– Le Mans Cup er et spændende og udfordrende mesterskab, som kan udløse en billet til 24-timers Le Mans i 2019. Men i forhold til andre store serier er antallet af starter relativt begrænset. Med min deltagelse i Super GT Danmark får jeg nu mulighed for både at dyste om endnu et mesterskab hjemme i Danmark og samtidig holde formen vedlige henover sæsonen, og det glæder jeg mig til.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  •