Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Statsminister Lars Løkke Rasmussen svinger det ternede flag ved Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

24/03/19 

Der bliver prominent besøg, når den tiende udgave af Classic Race Aarhus i år finder sted i Storebededagsferien på vejene mellem Marselisborg Slot og Aarhusbugten. Statsminister Lars Løkke Rasmussen har nemlig givet sit tilsagn om at være gæst lørdag den 18. maj.
 


Lars Løkke Rasmussen svinger målslaget for MASCOT DTC-klassen ved Classic Race Aarhus
(Foto: Statsministeriet)
”Vi er utroligt glade for, at Statsministeren har fundet plads i sin kalender til at aflægge Classic Race Aarhus et besøg,” siger Mike Legarth, direktør for Classic Race Aarhus.

”Lars Løkke Rasmussen besøger Classic Race Aarhus lørdag eftermiddag. Her skal han dels uddele en donation til et projekt, som er med til at højne trafiksikkerheden for børn, dels skal han bl.a. skal overvære DTC-løbet, hvor han har sagt ja til at starte løbet og også svinge det ternede målflag.”

Jubilæumsudgaven af Classic Race Aarhus afvikles over tre dage – fredag, lørdag og søndag – i Bededagsferien den 17.-19. maj. Godt 1.000 frivillige arbejder før, under og efter løbsweekenden for at afvikle arrangementet, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

Lars Løkke Rasmussen svinger målslaget for MASCOT DTC-klassen ved Classic Race Aarhus (foto Statsministeriet)


MASCOT DTC-løbet lørdag ved Classic Race Aarhus får Statsminister Lars Løkke Rasmussen som starter
(Foto: Henrik Rasmussen / Classic Race Aarhus)

www.craa.dk


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/05/19 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •