Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Informationsmøde om Aquila Synergy Cup.

Aquila Synergy 
21/03/19 

Aquila Synergy Cup Hvis du vil blive klogere på racerbilen Aquila Synergy og de turneringer den deltager i, så holdes der informationsmøde lørdag den 30. marts 2019 klokken 14.00 – 16.00. Det er på Ring Knutstorp, i den lille by Kågeröd – GPS koordinater: 55°59′15″N 13°6′53″E – det er ca. 20 km. fra Helsingborg og knapt 50 km. fra broen i Malmø.
 

På mødet vil der være et par biler og så vil der også være fokus på de to mesterskaber i Danmark og Sverige. En god lejlighed til at få information om Aquila Synergy Cup som jo er en egnet klasse for dem der vil videre fra gokart. Vi vil her også bemærke at en god del af de kørere der har kørt Aquila Synergy Cup er kommet godt videre i motorsport, bl.a. Super GT, DTC og DEC.


Det er på Race tekniker skolen ved Ring Knutstorp at mødet afholdes

For dem der bor på Sjælland er det jo ikke den store udflugt, men alle fra Danmark og Sverige der har interesse for serien Aquila Synergy Cup er velkomne.

Det er gratis at deltage og der vil være kaffe og kage.

Tilmelding til Dan Suenson: dan@aquilaracingcars.com / 40521130. Dan kan også koordinere samkørsel.

Aquila Racing Cars